Jump to content

Moto Zajednica

gmad66

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

gmad66's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav, u petak sam se vratio sa ture u Rumuniji. Vozim V-stroma 650 i koristio sam navigaciju IGO odlicno se pokazala kroz Rumuniju. Sada malo o turi i utiscima prenocistima idt... Prvi put sam krenuo iz Panceva preko Bele Crkve i Rumunskim delom uz Dunav do Turnu Severina pa dalje do Ramnicu Vale i Cure De Angesa. Odseo sam u Srpskoj Kafani(kod Mirka 20e za dve osobe nocenje Hostel Venus ne radi) . Tu mi se desio kvar na motoru.Mirko mi pomoga da pronadjem majstore oko komunikacije sa njima i ponudio da mi odslepa motor ako treba do Srbijje. Majstori su dali pogresnu dijagnozu i posavetovali da posto nemaju deo ili sacekam 10 dana da nabave ili da probam lagano da se vratim kuci sto sam i uradio. Na svu srecu kvar je bio mali otisao mi je lezaj na prednjem tocku sto sam utvrdio tek kada sam stigao kuci. Popravka me kostala 1100din a napravio sam 1000km bez veze. Posto sam resio da napravim turu kroz Rumuniju ponovo sam se kroz dva dana vratio ovoga puta sam samo isao nasom stranom dunava do Djerdapa( Rumunska strana je katastrofa pola puta nema i ima mnogo radova na putu). U Cure De Angesu sam ponovo prenocio kod Mirka koji kada me je video dao smestaj za djabe ovim putem ga pozdravljam stvarno je ekstra lik i preporuka svima . Sutradan sam krenu put Transfagarasa stvarno je ekstra ali je put zatvoren zvanicno do 1.jula(to znaci da je na vrhu prevoja tunel zakljucan i da se iz tog razloga nemoze proci). Na moju srecu uspeo sam da prodjem tunel bio je samo zatvoren a ne i zakljucan tako da sam sa jos dva Poljaka kolega bajkera otvorio tunel pa smo prosli. Zatim smo obisli Fagaras i tvrdjavu u njemu( nista posebno ) i odseli u Brasovu. Smestaj smo nasli preko ljudi koji drze hostel koji je ranije opisan samo je greska u imenu adrese, adresa je Adresa je Strada Piatra Mare Iznajmili su mi trosoban stan za 28e noc. Tu sam odseo dva dana i pored Brasova odatle obisao Rasnov Bran i Peles. Iz Brasova sam otisao dalje za Sigishoara pa Sibiu. U Sibiu sam posle vise bezuspesnih pokusaja da nadjem prenociste odseo u kampu Ananas 10-tak km od Sibiua na izlasku iz grada prema zoloskom vrtu. Kamp drze Nemci smestaj kosta 12e nocenje za dve osobe u bungalovu kupatilo zajednicko ali stvarno je O.K. Odatle sam otisao za Hunedoaru i preko Resica i Vatina za Srbiju.Sve ukupno oko 1600km. Zaboravio sam da napomenem najbolja SHAWORMA je u centru Cure De Angesa.
  2. Pozdrav svima, Juce sam se vratio iz Curtea de Arges-a: Hostel Venus je zatvoren,tako da sam smestaj nasao u Srpskom restoranu(Pensiunea Jankovic). Cena smestaja je 20e za dvokrevetnu sobu sa kupatilom. Gospodin Jankovic je nas covek tako da mozete na srpskom da se sporazumete i skroz je o.k. lik i izacice vam u susret i pomoci oko svega .Ja sam imao problem sa motorom odveo me do majstora i pomogao oko sporazumevanja.Inace covek ima i pansione u Donjem Milanovcu (Kuce za odmor Jankovic). Telefon na kojem mozete da ga nazovete :0040734090787 Mirko.
  3. Prоšle godine sam kupio kod njih dve kacige Caberg za suprugu i po savetu prodavca HJC fs10 smoke za sebe . Posle dva meseca na HJC-u se skroz ispucala postava tj donji deo od skaja. Odem da izreklamiram (pošto i po starom zakonu imaš garanciju na takve stvari 6 meseci),kažu mi u radnji oni ništa neznaju dolazi kolega iz veleprodaje i kaže mi da nemam prava na reklamaciju i da sam pogrešno tretirao kacigu. Kacigu uopšte nisam mackao nisaćim a pazim je i danas je bez ogrebotine.Uredu zamolim ih da mi to pismeno daju da nemam prava na garaciju i overe što su i uradili.Posle par sati zovu me i kažu kako su kontaktirali HJC i da će mi ipak ižaći u susret i da će zameniti postavu kacige (nova će stići za 10 tak dana-leto prošle godine).I tako dan za danom dopisivanje emailom pozivi dogovor početkom ove sezone rešiće reklamamciju.Jedan sajam, drugi sajam i pre par dana pozovem da vidim kad kod njih počinje sezona ,dobijem odogovor od ljubaznog prodavca da nisu u mogučnosti da mi izreklamiraju kacigu pošto se više taj model nepravi ali da se javim sledeći put kad kupujem nešto kod njih daće mi popust.Pošto imam račune njihovu izjavu,emailove sačuvane razmišljam da ih tužim i pošaljem inspekciju mada to nisam nikada radio u životu ali sam isto tako jako malo puta naišao na ovakve SMRADOVE. Savet NIKAKO HJC i NIKAKO GUEVARA.
  4. Jos jedan novi bikers vam se predstavlja.Zeljko Gava iz Panceva , odskora vlasnik V-Stroma 650 ranije vozio Beverlly 500 .
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja