Jump to content

Moto Zajednica

kidza

BJB Vitez
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu kidza

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

kidza's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Za drugi susret ljubitelja BMW motocikala program je sledeci: subota 04.9.2010. 10.00 otvaranje kapija Kulturnog centra i prijem BMW motocikala u prostor KC 12.00 svečano otvaranje druženja 13.00 izložba fotografija BMW motocikala i fotografija aktivnosti KNM BMW Vršac 14.00 najava trke klasičnih motocikala na vršačkom aerodromu u nedelju 05.9. u organizaciji SMK Classic Vršac 14.30 upoznavanje učesnika druzenja sa novim pravilnicima u vezi Zakona o bezbednosti saobraćaja i odredbi koje se odnose na motocikle 15.30 ručak (pasulj i groždjebalske kobasice) 17.00 proglašenje najstarijeg BMW motocikla, najiskusnijeg BMWejdžije, najlepšeg BMWa prema glasanju posetilaca 18.00 puštanje filmova o BMW turama 19.00 tamburaška i rok svirka do ponoći nedelja 05.9.2010. 9.00 ustajanje uz kafu 10.00 organizovana vožnja po okolini Vršca, poseta manastiru Mesić, vidikovac na Vršačkom brdu, poseta manastiru Malo Središte, putem vina kroz vršačke vinograde preko Gugurice i V.Središta i dolazak na start trke klasičnih motocikala na vršačkom aerodromu u 14.0 časova
  2. kidza

    KNM BMW-Vrsac

    Nastavak druzenja u vinskom podrumu Krstov (Srediste) uz dobro vino lepe zene i vesele tamburase.
  3. kidza

    KNM BMW-Vrsac

    Druzenje u bazi KNM-BMW kluba.
  4. kidza

    KNM BMW-Vrsac

    Clanovi vespa kluba i KNM-BMW kluba obilaze okolinu Vrsca.
  5. kidza

    KNM BMW-Vrsac

    Clanovi vespa kluba i KNM-BMW kluba u svecanoj povorci povodom dana berbe grozda u Vrscu
  6. Sluzili su se specijaliteti sa rostilja i riblja corba koja je bila gratis. evo jos malo slika:
  7. Saobracajni inspektor Ostojic nam je razjasnio nejasnoce iz novog zakona vezano za motocikliste u saobracaju.A zatim je usledila svirka (tamburasi i rokeri ) i druzenje do kasno u noc.
  8. Na druzenju ljubitelja BMW motocikala tokom dvanaest casova trajanja skupa dovezen je osamdesetjedan BMW motocikl.Naslo se tu motocikala iz cetrdesetih godina proslog veka ali i onih starih nekoliko meseci sto se vidi i na slikama.
  9. na slikama gore su sledeci BMW motocikli r 24;r 25;r 60/5;r 850;r 100;r 80 rt.Sledeci put ce biti i drugih modela.
  10. Osinite mamuzama vase BMW-ejce i dodite u Vrsac da se upoznamo i ispricamo!
  11. Gorki:pasulj je bio odlican,kao i uvek kada ga Borko pravi ( necemo da ga menjamo).baba:motor sam odrzavam jer je BMW jako jednostavan i pristupacan za rad.nabavi servisnu knjizicu za korisnika u njoj imas objasnjene jednostavnije operacije za odrzavanje kao sto je npr promena ulja itd.U louis-u mozes kupiti reparatur knjigu za svoj motocikl gde ima i ozbiljnijih operacija na motoru.
  12. Posto sam nov na forumu red je da se predstavim:Motocikle volim od detinjstva a vozim ih od 1989 kada sam kupio prvog BMW-a r 80GS a kasnije i r 100 kojeg jos dugo planiram da vozim,vidimo se na putevima i na forumu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja