Jump to content

Moto Zajednica

Kappri

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Kappri

  • Rođendan 30.05.1986.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

Kappri's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Kappri

    HDR fotke

    Aj i ja da okacim po koji HDR... 1. Alley by Đorđe Rusić, on Flickr 2. Lake by Đorđe Rusić, on Flickr 3. Monastery "Fenek" by Đorđe Rusić, on Flickr 4. A Little Girl Fishing by Đorđe Rusić, on Flickr 5. Boats by Đorđe Rusić, on Flickr 6. A tree by Đorđe Rusić, on Flickr 7. Leaving Progar 2 by Đorđe Rusić, on Flickr Eto toliko od mene za sada... Pozdrav!
  2. Evo i jedne moje nocne panorame...
  3. bolji je stari izgled foruma...mnogo bolji...

    1. bokilic

      bokilic

      mozda stvar navike,,ali definitivno je stari bio bolji i laksi..

  4. Kappri

    Torba za DSLR

    Hvala puno na brzom odgovoru! ;D
  5. Kappri

    Torba za DSLR

    Izvinjavam se ako kvarim temu,ali da ne bih otvarao novu temu posto je slicno pitanje. Video sam ovu torbu gore sto je uzeo leonta11 i svidja mi se,ali u nju moze da stane jedan DSLR sa objektivom,meni treba neka torba za jedan DSLR(nikon D5000) i dva objektiva(18-55VR+55-200VR),pa ako neko ima neki predlog,link ili nesto slicno da preporuci?
  6. Dao glas trecoj,mada su mi dobri i ovi geometri na slici No.4...
  7. Bolje ovaj novi 55-300 VR... ;D
  8. Jel zna neko,da li i dalje ima i ako ima,gde ima da se kupi u Beogradu Qingqi qm 250? Pre je bio Qingqi-ev diler TehnoArt na Zvezdar,a sada vise ne rade... Unapred Hvala na odgovoru... ;D
  9. Znam,znam i sve vise tezim ka manjim kubikazama,kao sto su 125,250cc ... Zdravo
  10. Hvala na savetu i zeljama.. Pozdrav i tebi ! Hvala na savetu...citajuci forum pocinjem da shvatam i sam da je bolje ipak krenuti sa nesto manjom kubikazom !
  11. Hvala svima na dobrodoslici!!!! Upravu ste,prvo cu procitati sve i dobro razmisliti,ipak nije to stvar za zezanje. Imate neku preporuku?Nesto za pocetak,cisto da bih znao sta otprilike da gledam? Veliki pozdrav svima!!! ;D
  12. Zovem se Djole,imam 22 godine,dolazim iz Beograda i nisam nesto bas imao mnogo prilika da vozim dvotockase...ali prijatelj koji vec duze vreme vozi mi je preneo svoju"Moto-groznicu" i odlucio sam da se pomucim i da nabavim neki bike.E sada,zalepio sam se za Hondu CBR600 ko nenormalan,jer sam citajuci po netu stekao utisam da je lak za voznju(za pocetnike),da je uzivanje voziti ga,a i lep je za oko. Tako da eto ,imam jos dosta da svrljam po forumu,da ucim,pa da se iskombinujem(nekako ) i da krenem u potragu za Hondicom... ;D Usput,sajt i forum su fenomenalni,lako je snalaziti se na njemu,pa cak i meni apsolutnom pocetniku. ;D Sve cestitke na forumu i drago mi je sto sam sada clan jedne (meni nove) velike porodice,makar i ovako preko neta dok ne kupim motor,pa se vidimo i uzivo! Pozdrav svima!!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja