Jump to content

Moto Zajednica

PARYS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    58
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Tu i tamo

PARYS's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Sta znaci Lewarski? Eto - od nadimka 'Lewar' mog druga. O cemu je tema? O tome sto ce lik se opustati u vasim krajevima narednih 2-3, mozda nedelje, ne zna se tacno, pa se nada da ce se njemu pridruziti neko ako bude zeleo. Plan je mnogo jednostavan - odmoriti od guzve i uzivati u balkanskim lepotima. Inace pocinje na motoskupu u Lesnici, pa onda Mokra Gora, Zlatibor, Zlatar, Sjenica, Golja, Ivanjica, pa istok Dunavskom Magistralom. Vozi se Afrika pa ne ma tog mesta gde ne moze da stigne. E dobro - vi sad ako hocete i imate vremena, zelje da se druzite, da pokazete sto bolje - javite se.
  2. Moze li neka majica za mene? Nisam bio znam al majke mi nisam mogao
  3. Eh dosao bih i ja nego sam se nesto polomio gadno pa sedim i samo citam. Sa srecom momci. Ajde malo izrezajte one poljane. Pozdrav
  4. Da li je bilo nekog zatvaranja prethodne sezone? Vidi se moze u srbiji enduro cele godine. Extra slike, extra vidike (one bez magle mada i te nisu lose) a popsy extra sve opisao.
  5. Da kazem i ja nesto Vidim da ste se extraaaa dooooobro izvozili, napili i najeli. Sve u svemu atmosfera na ovim Kepinim susretama je uvek do jaja. Siguran sam da je to zhvaljajuci domacinima ali i svima vama sto ste gladni nekih normalnih bajkera. Bas sam gledao slike i vidim da je motooora bilooooo bezbroj. Jos koji susret pa ce ovo biti jedan od najvecih skupova u SRB. I pritom ne ma pucanja.... samo druzenje, zajebancija. Inace mnoooogo mi je zao sto ovaj put nisam mogao, ali stvaaarno nisam mogao da dodjem. Praticu kad je sledeci put pa se vidimo. Veliki pozdrav svima
  6. Pa dobro sasha ali jos uvek je ovako nesto krajnija patologija. I dobro je da ima pozitivnih reakcija u narodu, da ima ljudi kojima to smeta i tesko im pada na pamet prihvatiti tako nesto kao E=const. Mislim ako je ovo istina posto ne mogu da verujem da niko od istraznih nije se pojavio na licu nesrece gde je neko poginuo. Inace smatram da je najobicnija prijava u tuzilastvo dovonla da se pokrene neki postupak po sluzbenoj duznosti. Covece kad imas nezgodu na gradilistu recimo i niko ti ne pogine nego eto desi se nesto - ima tuzilac pravo i duznost da pokrene predistrazni slucaj. Mislim ne znam ali ova prica meni nekako tesko, vrlo tesko pada na pamet da je uopste moguca, kao zena pomerila kola, ovo ono brate pa to je sranje neko neverovatno. Kolega sto je poginuo sada je sigurno na boljem mestu nego sto ovde. U to verujem i toga mu zelim.
  7. Pa dobro sad vi kese - majice ovo ono :o Je'l ima pobednika? Cuo sam da ima kao i nekog sudiju?
  8. Da - Felkowski ili te Felek kako vec lakse. Ima slika kod Matketa na laptopu. Daj molim te Daliboru nek prekopira 5 puta me molio covek a ja nisam ni znao gde se one tamo nalaze. Ja cu Raci poslati na adresu cd sa slikama koje su mi tamo prekopirali ali su samo one s puta. A ima nekih jos hiljadu verovatno iz zurke i ostalo. Inace cu jos jednom da se pozdravim sa svima koristeci tu priliku. Videcemo se jos sigurno. Ovo je bio za mene najbolji posledni vikend! Boljeg nacina za provod nisam mogao da osmislim. Pozdrav svima.
  9. Ne gledaj ti vise onaj TV covece! Nije bila afrika u pitanju
  10. E tu sam vas video! Ja mislio da se opet ona ST pokvari ;D Nego bio u levoj u preticanju pa nisam mogao ali pljusnuo bih ja!
  11. Gledalismo mi taj auspuh kako je "popravljen" u rejli tehnologiji. E to - bas je REJLI.
  12. Da se javim i ja da stigoh do kuce (tako zvane). Sta reci? Drugari ovo je bilo extra. Do jaja brate! (mojima se extra svidela ta izreka btw). Kishe bilo - ne kazem momentima i kao po ledu ali stvarno ko nije dosao taj se zajebo. Evo sacu ja za uzvrat jednu slicicu da postavim. Ajde mozda dve... E ovo je extra rupa kroz koju smo svi prosli Taj rov... Felkowski rekao da mu se nije svidela prethodna slika pa je morao opet. E - ova sad valja I eto nasih bajkova
  13. Prosle godine je bilo skretanje desno odmah iza mosta. Ove je levo pre mosta. Tako da ako ste stigli do nadvoznjaka onda ste promasili.
  14. Pa sto niste javiili bre mi bi vec danas stigli ej!!! Nista, sutra smo tu odmah kad ustanemo.
  15. Ovo nije lose. Uopste nije lose. Kolko vidim bice zajebancije. Kepo daj bre reci mi koji brate ono bend je na onom snimku! Brate moram da se hipnotizujem do sledeceg vikenda.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja