Jump to content

Moto Zajednica

wrong rider

Članovi
  • Broj tema i poruka

    30
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu wrong rider

  • Rođendan 22.02.1970.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Bd
  • Motocikl
    Africa twin rd07a

Poslednji posetioci profila

1849 profile views

wrong rider's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. 0600432807 je moj broj. Ako nije problem posaljite mi sliku samo da vidim kakva je na vajber

     

  2. Pozdrav, ostala mi je nova tabla od moga skutera stigla je iz Engleske kad sam prodao motor rado cu ti je ustupiti ispod cijene koju sam ja platio.
  3. Pozdravljam ekipu, da li neko zna moze li prednji tocak od Transalpa 2002 sa dva diska na Afriku rd 07 ako nemoze moze li se prebaciti obruc moj je u nezavidnom stanju. Hvala.
  4. To sto ti lupa nazad dosta cesto budu centralni nogari kad se pojede odbojnik, pogledaj i to
  5. Poslije dosta sati kopanja nasao sam sto je glavni uzrok onakvog rada kazaljke temperature. olabavljena masa na starteru (anlaser). sada kazaljka ide normalno do malo ispod pola ali se tu i ventilator pali (malo isppd pola) skuter imam od skoro pa me interesuje jeli to normalno?
  6. Najvjerovatnije da je tako. danas sam skinuo termo davac i na kontaktu ga grijao fenom - normalno radi. izgleda kad se upali masina neki vod prespoji cip ili neki element jbga mozda i kompjuter al najvjerovatnije tabla. Ako neko zna da se prodajeneka polovna javljajte. Hvala na pomoci.
  7. Pozdrav ekipi, od prosle godine sam vlasnik pomenute letece fotelje i vrlo sam zadovoljan. Na zadnjoj voznji su se odsarafile kleme sa aku. i od tada mi kazaljka od temperatur cim postigne radnu temperaturu skace, pada i pali lampu. Pregledao sam kontakte i podmazao na cijelom skuteru i sve je ok. Grije se tiristor na tabli pa cu javiti kakva je situacija kad ga zamijenim.
  8. Svaka čast omladinac to je pravi putopis, a moguć je jedino sa te vrste motora jer sa svih bržih jure se krivine a ne gleda priroda i okolina. Samo napred ne samo što ti uživaš nego i svi koji ovo čitaju.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja