Jump to content

Moto Zajednica

OldSchool

Članovi
  • Broj tema i poruka

    70
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

OldSchool's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. Armirani klingerit zavrsava posao . Meni nikada nije izgoreo samo nadji odgovarajucu debljinu. I ja imam super fox-a,
  2. pozdrav,u nekoj sam guzvi pa nisam imao vremena za postove. Inace konsul je odlican motor, prelepo izgleda odlicno radi i ide. sto se tice karakteristika tu je slican max-u,bez obzira na duplu kubikazu.Jedino bolji obrtni moment. U medjuvremenu kupio nsu pony 1938 i jednog pretisa, kad stignem kacim slike,radice se preko zime.
  3. pozdrav svim ljubiteljima nsu-a. Bavim se njima preko 20 godina i prosto ih obozavam,krenuo sam od pretisa, preko max-a osl-a imam i konzula 500.sto se tice pretisa odlican motocikl, ali vrlo komplikovan za sredjivanje. Excentar poluge su odlicno resenje, ali ljudi ih ne nasteluju dobro i vrlo brzo se razlupaju.daka je sve sklopljeno kako valja radi kao sat. kurbla mi nikada nije crkavala, nsu-i kada je sve ustelovano kako valja pale na prvu kurblu cak i ako su duze stajali, mislim mesec -dva.ako nekom treba savet slobodno se obratite.
  4. pozdrav da li jos imate papire za z 400

  5. Na prodaju agregat od NSU Konzula 1952. godiste od 350 kubika generalno sredjen. Cena 300 eura .
  6. Moj glas ide za shadow 600, pa ne kupuje se motor svakog meseca pa da par stotina evra bude presudna stvar za kupovinu motora. A takodje se slazem da je binija stvar kod kupovine motora stanje istog a ne izbor modela.
  7. Pa ako ti nije tesko bilo bi dobro! Verovatno je jeftinije od 100 evra
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja