Jump to content

Moto Zajednica

Hayabusa1340

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Žena
  • Lokacija
    NOVI SAD
  • Motocikl
    Hayabus

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Hayabusa1340's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. Imala sam potpunu opremu. Gorotex, sve osim obuce, ovog puta.
  2. Stvarno nisam zelela da tako zvucim Hvala na dobrodoslici
  3. Naravno da je bitna i dacia, bitni su nasi zivoti. Sve je dobro proslo, svi smo samo ugruvani, imamo jake udarce. Vozac iz auta samo par ogrebotina. Pobegao nam je zadnji kraj, pokusao je moj vozac da ga izbegne tako sto je presao preko bele linije i zeleo da pobegne na travu, da ga zaobidjemo i ne bi pali. Medjutim momak iz auta nema ni godinu dana vozacku, umesto da bezi na nasu stranu da se mimoidjemo, on nit je kocio i nije imao nikakvu reakciju, samo se drzao za volan. Neiskustvo. Naravno, momak nije kriv, on se uplasio. I hvala Bogu, ipak smo svi prosli bez lomljenja, operacija. Ipak se sve dobro zavrsilo, kako je moglo biti.
  4. Stvarno se izvinjavam. Nisam na forumima i ne znam kako funkcionisu. Nisam mislila da vas davim tim informacijama pa sam skratila i postavila pitanje. Samo iz tog razloga. Ne koristim forume pa ne znam kako funkcionisu.
  5. I hvala svima, vrlo ste ljubazni. Dobila sam odgovor i zahvaljujem se @nenadlaza na linku.
  6. Izvinjavam se. Ja sam taj suvozac na motoru u tom udesu. Stranicu pratim iskljucivo na fb i cula sam da ima nesto i ovde. Iz tog razloga sam se pridruzila forumu i samo postavila pitanje.
  7. Cao drustvo. 18.09.2021. je bio udes u Jasenovu hayabusa-dacja. Rekli su mi da ovde mogu da nadjem da je neko pisao o tome i ima slika. Pomozite mi gde da trazim?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja