Jump to content

Moto Zajednica

Zmnbrmbrm

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Zmnbrmbrm's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Kontaktirao sam ih i ja i e mail i poziv nista od njih na kraju, ima nekoliko osiguravajucih kuca koje osiguravaju i motore. Jedino grawe ima i osiguranje protiv kradje.
  2. Husqvarna 401 2021,ukljucuje stetu izazvanu sudarom, nastalu dok je motor parkiran, elementarne nepogode, huliganizam kradju itd... Ucesce pri steti 100e. Ima i sava osiguranje ali i dalje cekam njihovu ponudu.
  3. Pozdrav svima, upravo sam kontaktirao grave osiguranje jedini koji kod nas imaju kasko za motor. U mom slucaju traze 430e godisnje sto izadje oko 35e mesecno za kasko osiguranje koje pokriva stetu i kradju motora. Napomenuli su da se kasko ukida ukoliko je utvrdjeno da je kasko osiguranik bio pod uticajem alkohola ili psihokativnih supstanci u trenutku nesrece ili ostecenja ( ko god bio kriv za ostecenje). Konkretno mene je interesovalo osiguranje protiv kradje, takvo osiguranje ide iskljucivo u sklopu kasko, i ne moze se osigurati samo protiv kradje.
  4. U najvecem sam supu (bg) pa nisam mogao nikako da izbegnem probnu. Pitam jer je kazna za voznju posle 23 6 od 9 mogucih bodova i 3 meseca zabrana voznje, a probna traje 2 godine, a kad ti oduzmu probnu ponovo polaganje pa novih 2 godine probne. Pa razmisljam dal uopste da kupujem i vozim motor dok mi ne prodje probna. Svakako moze da mi se desi da bude guzva dok se vracam sa puta i zakasnim.
  5. Pozdrav ljudi, interesuje me vase iskustvo iz prakse, kao vecina ljudi imam preko 10 godina vozackog iskustva, dobio sada probnu A dozvolu. Jel prave problem saobracajci za starije vozace posle 23h? Ili zazmure na jedno oko...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja