Jump to content

Moto Zajednica

Akilis5892

Članovi
  • Broj tema i poruka

    20
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Akilis5892

  1. Poštovanje, Želim da kupim neki KLE do 2500e, pa da vidim da li neko nudi savet/motor oko kupovine merkam već par komada sa oglasa pa ako može konsultacija. Hvala u napred! http://www.polovniautomobili.com/motori/20624398/kawasaki-kle-menjaza
  2. Konkretno mislim da se svodi do licnih preferenci... U mom iskustvu prodavac ce sve reci da se motor proda, delovi se u ovom trenutku cekaju toliko i sad ih ima. Samo kazem da kroz par godina vrlo verovatno uopste nabavka nece biti moguca , a tu vec nastaje problem, takodje ne znam koji Vam je stil voznje ali dvocilindrasi ove kategorije mislim da su malko pouzdaniji. Ako se planira zamena motora kroz 3 godine onda je verovatno i Zontes ok opcija..
  3. Mozda zvuci malo klinacki , ali stvarno sam se nagledao/nacitao dosta long term user review-a koji svi kazu da je motor za tu klasu preslab , a sa kinezima je vec poznata prica , motori stariji od 3-5 godina delova nema nigde , jeste da ima dodatne opreme dosta ali mislim da jos uvek ne opravdava tu cenu.
  4. U sirokom krugu zaobici zontes, retko koji review lepo pise o njemu.. Nema delova, dosta slab agregat i nije naročito udoban..
  5. Mozda ja gresim ali koliko vidim na svim mogucim mestima pise da ima 2 cilindra. Za ostalo slazem se Yamaha je stvarno neuništiva.
  6. Ne svidja mi se izgled Ninje iskreno.
  7. Mislim da u sustini sve to dodje na isto, jedno ta Honda je malo rasterecenija i bolje bi podnosila vece brzine. CF moto je generalno ok marka samo sto kod nas prodavci su stoka treceg reda ne priznaju garancije, daju neke fiktivne rokove i obecanja i koliko sam cuo sve svale na "direktora". Ali mislim da su najbolji izbori CBR500R, MT-03 ili CB500X
  8. Ako bih i uzimao 500 ku , dao bih par stotina evra vise za Hondu pre nego za benelija, hvala na odgovoru.
  9. U obzir jedino dolazi Royal Enfield Himalayan,ostalo (meni licno) ne izgleda nesto specijalno lepo. Hvala na odgovoru.
  10. Jace su im cene, al pogledacu jos, mozda u startu uzmem neku 500-ku pa je zadrzim dugo. Nisam ljubitelj KTM-a , hvala na odgovoru, veoma zanimljiva tema.
  11. Slazem se u potpunosti . Hvala na odgovoru.
  12. Slazem se , samo sto su kamatne stope sulude za tako nesto.. preko 10% idu sad vec.
  13. Pa da, najverovatnije će biti takva opcija.
  14. Pozdrav procitao sam temu i mislim za toliko razliku u ceni (oko 1000e) nije isplativo uzeti ga umesto Yamahe, nije isti tip motora ali opet spadaju u istu klasu gde ga ovi konkurenti sisaju itekako. Hvala na odgovoru.
  15. Pozdrav svima, Planiram da kupim prvi pravi početnički motor pa evo par mojih razmisljanja i nedoumica. Prvi izbor na listi su mi Yamaha R3 kao i MT 03, koji u sustini dodju na isto. Dvocilindrasi, e sad jedina greda je cena od 6000€ koja nije sitnica. Zatim drugi izbor bi bila neka Beneli varijanta poput TRK 250. (4500€) I treca finalna nesto izmedju CF moto, 300SR i NK300. (4500€) Ogranicen sam na A2 kategoriju. Bitne kategorije su mi da motor moze sa dva putnika barem na neke krace relacije (50-100km) i autoput da izvuce bez problema. Motor bih kupio na kredit tjst. rate tako da polovni nazalost ne dolaze u obzir. Ako mozete polediti sa mnom Vasa misljenja /utiske bio bih Vam mnogo zahvalan.
  16. U sustini izmedju 125-650cc, 4T,coper, gledao sam nesto poput SR125 za pocetak, ili Virago 125-250. Potrosnja tako da bude izmedju 3-6l. I ta cena eto izmedju 1000-1500 Ako neko ima neki komentar ili savet, hvala u napred.
  17. Pozdrav za grupu, imam pitanje oko kupovine motora u A2 kategoriji, u sustini 1000-1500€. Bitno mi je da je 4T,i da ne trosi nesto preterano, brzina mi nije bitna. Hvala u napred na odgovorima/predlozima.
  18. Pozdrav, kazu ko pita ne skita pa hajde da probamo da li cu dobiti neki koristan savet ovde. Nije mi bitna brzina vec izdrzljivost, i mala potrosnja, kao i dostpunost delova.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja