Jump to content

Moto Zajednica

AleksaR

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: AleksaR

  1. Pozdrav, zanima me da li je moguće, ako uzimam novi motor, ugraditi tu blokadu ili restiktor za snagu (da motor dodje sa tim već ugradjenim iz salona). Znam da se kod nas ne može uraditi po servisima pa zato pitam da li je ovako moguće.
  2. Evo ovako, imam 16 godina i sada bi trebalo da krećem polaganje za A1 kategorije. E sada ne znam da li mi je pametnije da položim A1 i uzmem neki motor do 125 kubika (ako imate neke preporuke dobrodošle su) ili da čekam do 18. godine i polažem A2 i uzmem neki malo jači (preporuke takodje dobrodošle). Nisam neko ko traži veliku brzinu od motora ali opet ako položim vozio bih ga često (od kuće do škole, do grada). Od motora samo tražim da ide dobro sa 2 putnika,da se ne kvari i što manje da troši (znam da ne može uvek sve ali eto to je neki ideal). U auto-školi su mi rekli da se polaže na skuteru automatiku i A1 i A2 tako da mi je i to problem jer nemam od koga da naučim vožnju na mauelnom motoru. Video sam da ima tutorijala na youtubu kako se menjaju brzine i sve to ali ne znam da li bi ja to mogao sam da uradim u praksi. Gde mogu da naučim da vozim mauelni motor? Da li je pametno da pokušavam sam da naučim uz te videe? Takodje me zanima i šta bi mi sve od opreme trebalo za vožnju do škole i ovako po gradu? Mnogi kažu da se motor uvek vozi u punoj opremi što meni do škole stvarno nije praktično. Za duže realcije podrazumeva se da ću nositi punu opremu. I poslednje pitanje, da li mogu naći dobar motor za oko 1000-1500 evra max ( da ispunjava kriterijume gore). Voleo bih da motor bude naked ili sport, samo mi je bitno da na njemu dvoje mogu komotno da se voze, ali dajte predloge koja vrsta je po vašem mišljenju za početnika najbolja u ovom cenovnom rangu. Hvala svima unapred!
  3. Pozdrav, zanima me mišljenje ljudi koji se razumeju o tome koji motor da uzmem kao početnik (do 35kW). Ne bih uzimao sportske varijante više me zanimaju naked motori i to da može dvoje da se vozi na njemu komotno. Hvala unapred!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja