Jump to content

Moto Zajednica

cvele_stefan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    51
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: cvele_stefan

  1. Hvala još jedared! Sada još jedno pitanje, Pri kretanju (dok ne dostignem 10-15km/h) malo podrhtava i kao da lamela proklizava. Pretpostavljam da je to u pitanju, ako jeste, koliki je poduhvat i koliko li košta to zadovoljstvo? Da li može da se reparira ili se menja?
  2. Hvala na informacijama! Probaću prvo da zamenim čep, verovatno ću morati da kupim celu posudu, ili postoji neki univerzalni zamenski čep?
  3. Update: U međuvremenu mi je prosvirala vodena pumpa, to sam sredio, pročistio sistem (zamenio rashladnu tečnost) sipao Motul Motocool Organic+ antifriz. Ali nažalost, opet imam peh, da mi pri visokoj radnoj temperturi izbacuje po malo na čep posude. Sad me interesuje, da li je normalno da mi ventilator pali ovako kasno (prva slika) A ugasi ga malo ispod toga (druga slika) I konstantno je u vožnji po gradu (pođi - stani) na tako visokoj radnoj temp. Da li može da bude do termostata, pa da jednostavno pri visokoj temperaturi tečnost kuva i nabija pritisak?
  4. Kupio sam ove u H11 varijanti. Namontirao bez problema za 10 minuta. Videćemo večeras kako sijaju. Za sada, u garaži, čini mi se da sijaju bar za 30, 40 % jače
  5. Moraću da skinem maske, da oslobodim far, pa da vidim da li ja imam mesta. Ako neko od kolega vozača AA zna da li ima mesta za ove, bio bih zahvalan da pišu!
  6. Ima li nekog mišljenja za ove H7 sijalice? Ima ih na Eko pumpama, mogu se podići na poene.
  7. Može li kontakt ili link ka nalogu na KP ?
  8. Zdravo ljudi, Zna li neko koji tip sijalice je u Aprilia Atlantic 250 2005to god. Mogu i da slikam sutra. Razmišljam da ubacim neko led..
  9. Svakako u ponedeljak idem kod majstora da isproverava sve, očisti sistem i sipa odgovarajući antifriz. Nego ja danas planirao kratku vožnju do Kosmaja, oko 100km ukupno, pa sak najviše zbog toga pitao. Dolio sam malo destilovane vode, izdržaće do ponedeljka. Hvala svima na pomoći!
  10. Ako postoji, dobiću značku : "najdosadniji član". Koji antifriz sipati u AA 250? Odnosno doliti, jer sam primetio da mi negde curka. U ponedeljak ću kod majstora da proveri ceo sistem, ali mi je trenutno na minimumu, pa bih da dolijem. U prilogu je slika iz uputstva.. Ps: Dobio sam info, da ako ne znam koji je trenutno u njemu (hibridni ili organski) da ne dolivam.. pojma nemam
  11. Da se pohvalim sa "handmade" nosačem za futrolu za telefon, i da dam ideju vozačima AA: Prohromska pločica, cevčica i samolepljivi filc, da bi lepo naleglo na masku.
  12. Da li imaš neku preporuku gde i koje sijalice kupiti za njega? Hvala puno na pomoći i odgovorima!
  13. Jes' da od babe nema devojka, al' može da bude lepa baba! Eto malo čistog hedonizma. Lickanje, mackanje i doteterivanje starca PS: Koje led sijalice preporučujete za AA 250?
  14. Još uvek se drži. Malo sam grejao fenom ovu foliju koju sam prvobitno stavio (25%). Nije bajno,ali je funkcionalno. Testirao sam ga i po "džombama" i na malo većoj brzini, nije mrdnulo, za sada. A novog ili polovnog vizira, niigdeee
  15. E da, jesam indijanac. Ja se u trenucima besa, nisam ni setio fena.. Samo sam poprskao vizir sudomilom i "navlačio" i razvlačio plastičnom špaklom..
  16. Pa pazi, mogao bih i to da uradim, ali bi moralo neko stručnije lice da uradi. Ovo što sam ja zalepio jeste folija za auto stakla, ali zbog obline i različite širine vizira, ja nisam uspeo da je zalepim bez nabora..
  17. Na jedite jade sam skarabudžio foliju, samo da mi vizir ima funkciju vizira. Estetksi ne mogu okom da ga gledam. Tako da ga verovatno neću ni voziti dok ne nađem neki vizir..
  18. Da, u prvih sat i po vremena traženja, i 15 okrenutih telefona, sam skapirao da je jedino rešenje ovaj Givi od oko 13000. S tim što ni njega nemaju na stanju u prodavnici. Možda će ga imati početkom sl meseca, a možda i kasnije.. Šta je - tu je, skrpio sam ga lepkom, kad se malo osuši, probaću da mu, što bolje nabacim foliju, čisto da se ne raspadne.. Pa kad izleti taj Givi, moraću njega..
  19. Prinudno krpljenje... Kupio sam i foliju 25%, da zalepim sa prednje strane gde je prslo.
  20. Zvao sam ih, nemaju na stanju. Imaće možda početkom sl meseca..
  21. Kontaktirao sam Ivana. Igrom slučajeva, samo za Apriliu Atlantic ne pravi vizire..
  22. Jesam pod šmrkom. Moguće. Novi veći problem. Da li neko ima VIZIR na prodaju za ovaj moj mučeni AA 250. Pao mi je motor sa štendera i prsne mi vizir do pola. I kako sam ja besne naravi, ja ga udarim po sredini, ne misleći da će se raspasti u pramparčad. Sad nigde ne mogu da nađem vizir.. A vožnja bez istog je nemoguća... Bio bih neizmerno zahvalan ako bi mi neko pomogao u potrazi! Ps. Nikad gori i uži štender nisam video na motoru. Koliko sutra ću mu dovariti jednu pločicu, jer kod parkiranja mi treba 15 minuta da mu nađem odgovarajuću poziciju da stoji.. I naravno u žurbi mi je pao sa istog.....
  23. Jedan veoma zanimljiv update. Posle 30ak minuta gradske vožnje, ponovo se vrate indikatori i dugog svetla i migavca. I prenoći motor, sad ne radi samo ind. Dugog svetla. Tako da je 99% do nekog kontakta. Videću da se pozabavim time kada budem skidao da mu zamenim baterijicu sata.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja