Jump to content

Moto Zajednica

radel1981

Članovi
  • Broj tema i poruka

    16
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Kymco xciting 250

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

radel1981's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. I ja imam isti problem tako da me interesuje ste ćeš uraditi.
  2. Sacekaj da se stabilizuje temperatura i polako nazad. Samo ga nemoj gasiti. Ako ga ugasis nece raditi pumpa za vodu i Jos vise ce ti dici temperaturu.
  3. Verovatno ti je zaglavio termostat pa radi samo kratka cirkulacija, tj voda ne ide u hladnjak. Radi li ti ventilator kada digne temperaturu?
  4. Ostavi ga da radi na leru, nemoj ga gasiti. Sacekaj da padne temperatura pa onda nastavi dalje i prati temperaturu.
  5. Meni ne radi ni brzinomer, obrtaji, temperatura i gorivo
  6. Ok. Sada sam shvatio. Kod mene ne radi ni jedna kazaljka.
  7. Ja sam na odmoru u CG do 26.08. pa ako nesto naleti molim te javi mi. Verovatno je kod 500 veca guma pa zato pokazuje pogrešnu brzinu
  8. Ja sam tražio na kp i nisam mogao da nadjem. Odakle si? Hajde ako negde budeš nasao Jos jednu javi mi ili mi posalji link sa kp. Tablu tražim skoro 2 godine i ne mogu je naci.
  9. Gde si nasao tablu? I meni treba za kymco xciting 250 a mislim da moze i od 300 i 500. Moze li se znati gde si kupio o po kojoj ceni?
  10. Pozdrav. Meni Kymco xciting 250 u gradu troši oko 4l i uvek ide pun gas, samo što je kod mene max brzina 110km/h a cuo sam od nekih koji imaju isti skuter da dostižu i 125-130 km/h. Da li je to moguće?
  11. Pozdrav. Nov sam na forumu i izvinite ako se ponavljam, ali me interesuje da li ima negde da se kupi tabla i senzor brzine za kymco xciting 250? U tablu je usla voda i ne moze da se popravi, rade samo lampice od migavaca i od dugog svetla. Osim toga bas sam zadovoljan motorom.
  12. Pozdrav ljudi. Ja sam Rade iz Novog Sada i postao sam vlasnik svog prvog motora a položeno za a kategoriju imam od 2003 godine, ali sam se tek sada odlucio za kupovinu motora. Kupio sam skuter kymco xciting 250, 2005 godiste. Posto sam nov u svetu motora dobro ce mi doci svi saveti vezani za motore, ali to u drugim temama, za sada od mene toliko. Pozdrav
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja