Jump to content

Moto Zajednica

MidHighLow

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

MidHighLow's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Treba mi za sve 4 svećice, dakle verovatno oko 2m. Ako imaš i ako je dobar otkupiću od tebe.
  2. Možda su i 8mm, zagubio sam negde šubler. Izvini za neznanje!
  3. Pa ovako, silikonski sam napisao samo zbog njegove savitljivosti. U principu ja mislim da je PVC čak i bolji izolator (nisam skroz siguran). Kabl bi trebalo da bude 7mm za ngk SD05F kape. Provodnik ne bih prihvatio ništa ispod 1mm kvadratnog. Razmišljam se čak da uzmem standardni visokonaponski kabl i da budžim izolaciju pre nego da stavim neki "lep na izgled a ništa provodnik" kabli. Sve što sam našao do sada je smešnog kvaliteta. Bio neki RMS-ov koji doduše nisam video uživo, ali svakako ga ljudi sada nemaju na stanju.
  4. Drugari, gde da nađem dobar silikonski kabl za svecice? Crn po mogucstvu, ali posle 3 dana razbijanja glave po internetu prihvatio bih i roze.
  5. Druže, vrlo rado, ali tek na proleće. U fazi sam kompletne restauracije. Rešio da ga napravim na fabričko stanje. Vožnja pored BMW-a bi bila zanimljiva.
  6. To je super informacija. Hvala drugar!!!
  7. Misliš kod mašinca nekog da odem i skinem svaku podlošku koliko treba? Koliko je dobro i sigurno da se to radi? Ček, kažeš na magnet, ne razumem.
  8. Uvek sam za saradnju i razmenu mišljenja/iskustava. Ovog trenutka se mučim da nabavim podloške za štelovanje ventila a da mi ne ogule kožu s leđa.
  9. Hvala drugari, tek će biti lep na proleće.
  10. Zdravo svima! Kao što naslov kaže naštelovao bih ventile na yamaha fzx 750. Ima li možda neko od vas pločice za štelovanje? Još nisam sve raskupusao pa ne znam tačno koje, ali ako neko ima set i želi da se "menja" uz neku nadoknadu bio bih mu zahvalan do neba. Nisam baš u situaciji da dam 20000 dinara za 20 pločica od ovlašćenog dobavljača delova. Možda bih kupio i set ako nije preskup. Zazori su na donjoj granici, ne čeka mi se više. Hvala unapred!!!
  11. Zdravo ljudi! Zovem se Mihailo a vozim Yamaha fzx 750 motor. Sam održavam moju bebicu pa će uglavnom moja pitanja i odgovori biti vezani za mehaniku. Pozdrav iz Niš (a)! :)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja