Jump to content

Moto Zajednica

vvb-team

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu vvb-team

  • Rođendan 15.04.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    bec,austrija

vvb-team's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Mjesto odrzavanja MOTO SKUPA je auto-moto staza "ZALUZANI"koji se nalaze tacno izmedju Laktasa i Banjaluke uz magistralnu cestu,a to je nekih 7-8 km od centra Laktasa a tako i od centra Banjaluke.Lokaciija je jako atraktivna i poseduje ogromnu zelenu povrsinu tako da nece biti problema za ljubitelje kampovanja,a za one malo zahtevnije tu su mnogobrojni hoteli i moteli a prvi odmah uz stazu na nekih 100 metara su motel BOMI i motel Jezero sa ogromnim restoranima koji su jako povoljni i nisu skupi.Nadamo se da ce za svakoga biti po nesto. pozzzz!!!!!!!!!!!!!!
  2. O nama Moto klub "ŠKORPION" Laktaši osnovan je 20.01.2006. godine na inicijativu nekolicine ljudi koji su i danas članovi. Klub sada broji 40 aktivnih članova i veliki broj simpatizera. Članovi moto kluba "ŠKORPION" su tokom ovih godina obišli veliki broj moto susreta. Od 2010 godine ovaj moto klub započinje sa organizacijom moto susreta počevši od 21.maja. Ciljevi kluba osim moto susreta su promovisanje sigurne vožnje motorom, te humanitarne akcije. Nadamo se da cete uzivati u zabavnom sadrzaju nase web stranice a tu je i forum na kojem mozete ostaviti vaše utiske, slike, prijedloge ili bilo sta drugo sto ce upotpuniti naše druzenje sa vama. Dobru voznju i druzenje želi Vam UPRAVA MOTO KLUBA "ŠKORPION" Veliki pozzz za sve bajkere i ljubitelje motora.Ovim putem najavljujemo prvi Zvanicni moto susret koji ce biti odrzan u organizaciji MK SKORPION Laktasi,Republika Srpska (B i H).Mjesto odrzavanja moto susreta ce biti na poznatoj stazi za auto i moto utrke u Zaluzanima, u periodu od 21.05.2010 do 23.05.2010 god.Najavljujemo go i stovanje poznatih bendova,mnogo predgrupa,naravno tu su bajkerske igre,nezaobilazni striptiz i jos mnogo toga.Sva pitanja i diskusije vezane za moto susret mozete postaviti na na forumu naseg sajta i to na www.skorpion - mk.net Ocekujemo vas,svi su DOBRO DOSLI. Pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. Pozdrav za Mr.Racer,Rasu i Vladicu69, i da vam se zahvalim za savete oko motora,stvarno sam bio u dvoumici sta da radim jer trenutno nemam nekog dobrog mehanicara koji bi mi dao savet.Dopisivao sam se sa Ivanom82 i on mi je kao i vi predlozio isto i preporucio Servis Motoline,i to sa preporukom od Ivana82 i Rase iz Beograda.Opet Vam svima hvala na savetima i nadam se da cemo se sresti sledece sezone negde na motorijadama pa da vas pocastim sa picem.Pozdrav
  4. Veliki pozdrav svim bajkerima.Imao bih jednu molbu za sve one koji se razumiju u motore i opravke.Moj problem je u tome sto sam kupio SUZUKI GSX R 600, K -1,sa koga je prosli vlasnik pao pri brzini od 40km/h i pri tome izgrebao plastike koje se mogu popraviti i ofarbati.Al nije to jedini problem,problem je u tome sto je prednji tocak pomeren nazad za oko2-3cm,ali se nevide ostecenja na viljusci,sve dobro funkcionise,nevuce u stravu i amortizeri normalno funkcionisu.Molio bi za svaki savet i predlog za otklanjanje problema .Unapred zahvalan.
  5. veliki poz.svimbajkerima i ljubiteljima dvotockasa.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja