Jump to content

Moto Zajednica

postarica

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

postarica's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Dvoumim se između ove dve kacige?
  2. Gde ima za 800€ ovaj turski? Gledao sam u Srbiji nema
  3. HA Takvog vozi 125 Kymco gazda pizerije koji mi donosi kada narucim. Kaze da je kopija Honde CUB. Neunistiv motor!
  4. Pa pazi kada sam vozio neke od 50cc desavalo mi se da se nasmrdim, na stranu sto zvece kao konzerve. Mozda zavisi od marke ili sta se sipa u njega.
  5. Kako imamo dvoje male dece, supruga nece nikada sesti na motor. Samo ja i samo prevoz do posla i kuce eventualno pijaca, prodavnica...
  6. Hvala na odgvoru. Meni sada auto u gradu trosi 5-6 litara dizela na 100km. Problem su zone i sto se juri parking mesto po 20 min.
  7. osecam da je tako. Polaganje, pa onda nesto polovno do soma evra
  8. Posta sad nije bitna. Skuteri su bitni
  9. Brate mili jel ti znas da oni "nemaju" da nam daju maske svaki dan u ovoj zarazi. Poslednji put dobili pre mesec dana. Kada bi saznali da punim u firmi odlepili bi U svakom slucaju 15-20km dnevno gradske voznje.
  10. Ubice me zena. Htedoh da provucem kao na kredit sa malim ucescem...Sad kada cuje da mora i polaganje gotov sam. Zet na istoj lokaciji u Mirijevu kupio Piaggio postarski 50cc kaze za 20 minuta sam na Terazijama na poslu, spas! Doduse on ne ide tom ulicom, ide Matice Srpske.
  11. Nemam skuter. Stalno se dvoumim 50 ili 125. 125 povlaci dodatnih 400€ za polaganje. Iskljucivo bi se jedna osoba vozila. Prelistavao sam forum i vidim da bi ipak moglo 50cc (uvek moze to malo da se nasvira sa nekim rolnicama itd.) . Kako se selimo u brdovito Mirijevo sledece godine skuter bi iskljucivo sluzio od posla do kuce, pijace...Moram da napomenem da me uzasno nervira kada se usmrdim na dvotaktnim skuterima, cetvorotakni zvuce neuporedivo bolje. Dajte neki predlog u stvari iskustva. SYM FIDDLE III, SYM SYMPHONY ST, KYMCO AGILITY 16+50 su mi zapali za oko. Najveci je problem sto nigde nema da se probaju ti skuteri.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja