Jump to content

Moto Zajednica

Dejan_1989

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Dejan_1989

  • Rođendan 03.03.1989.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Omoljica

Poslednji posetioci profila

172 profile views

Dejan_1989's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Slazem se da bi za moje potrebe mozda bio bolji skuter, ali pre bih se odlucio za motor. Mislim to mi je prva opcija, ali ako bas ne budem nasao nesto sto mi odgovara u tom nekom mom budzetu onda cu potraziti neki skuter. Mada, mislim da se sad mogu naci dobar (mehanicki ispravan) motor za relativno ok pare.
  2. Ja nisam neko ko voli super sport masine, a i sam polozaj mi verovatno ne odgovara Pa za sad je to da odem na posao i malo da se provozam na kafu (do Beograda, ali i tu vec imam 30+km zavisni gde se ide, ali obicno je u jednom pravcu oko 40-50 km), ali isto tako dosta puta mi se desi da samo dune i da odem na kafu do Novog Sada ili Vrsca itd. Kapiram da bi mozda za moje potrebe vise odgovarao neki skuter od 250, 300 kubika, ali pre bih se odlucio za neki motor.
  3. Naravno, ali za pocetak ce biti tako neka voznja Sto zbog iskustva, sto zbog slobodnog vremena
  4. Pre bih uzeo motor, jer mi je sigurniji od skutera.
  5. Slazem se da bih trebao sa nesto javim motorom da krenem, ali sam mislio ako je manja kubikaza i laksi motor da cu se lakse probijati kroz gradske guzve. Sto se tice puta od kuce do posla tu bih imao svega 15-20 minuta posto radim u Pancevu. E sad ne znam sta bi tu bilo bolje da se uzme za prvi motor da li motor sa vazdusnim hladjenjem ili sa vodenim s’ obzirom da nemam ismustva sa odrzavanjem motora...
  6. Pa kad mi treba da odem do posla i nazad i da idem po beogradskim guzvama Glupo je da uzimam GS-a em skupo em sta da radim ja sa njim?
  7. Pa tako sam i nesto i gledao...kle, dominator, transalp, tenere...
  8. Pa razmisljao sam da uzmem enduro do 500 kubika ili neki supermoto 250 kubika 4t ili cak da prepravljam neki motor u skramblera (mada mislim da mi se to bas i ne isplati) Na ovim pocetnickim motorima bi mnogo smesno izgledao sa 190 cm visine i 100kg
  9. Znaci sta god da uzmem necu puno pogresiti, osim ako ne uzmem neki motor u losijem stanju...
  10. Posto bih za prvi motor kupio neki supermoto, da li je bolje da uzmem nesto mladjeg kineza ili starijeg japanca? Naravno, gledam samo 4t agregat.
  11. Ja razumem da oni mnogo manje gube od automobila i da sad ima sve vise onih koji mogu da izdvoje neku svotu novca za motor, ali opet tako ne razumem da neki polovan motor star nekoliko godina bude jeftiniji za 1000€ od novijeg modela ili to samo ima ljudi koji precenjuju svoje motore?
  12. Pozdrav svima! Vec neko vreme razmisljam da krenem sa polaganjem za A kategoruju i posle toga kupovinu prvog motora. Sad kao neiskusan na ovom terenu gledajuci oglase mnogo su mi nerealne cene motora, jer npr. Sprint Apollo RX 250 koji je 2009-e godine kad je bio nov kostao 1800€, a sad za taj isti motor star 11 godina traze do 1000€. U poredjenju sa automobilima koji dosta vise “gube” na ceni ove cene su mi jako nerealne i zbunjujuce, pa ako neko moze da mi objasni bio bih mu zahvalan :) Hvala u napred
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja