Jump to content

Moto Zajednica

ignjat

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

ignjat's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Put za daleku Constancu, Navodari, Histriu, Babadag i Tulceu, kao i ostale gradove Rumunije ostavio je dubok trag u nama tako da cemo ici sigurno ponovo na tu stranu! Drago nam je da smo ponovili Vas bliski susret sa najopasnijim i najvecim sisarom u Rumuniji, a Ostoji (to je onaj sedi bradonja n na belom RT-u 80) niije bilo svejedno da na svom BMW-u pozira na 20 metara od mece i njenog meceta! Nadamo se da ce te navratiti do nas u Vrsac u nasu motobiblioteku pre nego krenete na ovu istocnu stranu! Veliki pozdrav od KNM BMW Vrsac!
  2. Svi su ok a tebe cekamo u petak u 17h u motobiblioteci jer i na tebe racunamo u nasim redovima? Ostoja je trebalo da te obavesti kad je isao u Pancevo da hapsi one prevarante od instruktora i policajaca ali nije stigao. Dodji u Vrsac u petak 29.01.2010. u nasu motobiblioteku na svecano otvaranje u 17h! A ujedno da sa nasim predsednikom vidis sta treba da popunis od papira za clanstvo!
  3. Evo sad ga napijamo pa ti javljamo za cenu. ;D ;D ;D
  4. Evo slika ispred prostorija kluba
  5. za izbor muzike na ovom prvom KNM-MOTO SKUPU moci cete da se zalite meni jer s obzirom da smo tematski vezani za bmw trudicemo se da vam isprovociramo suze sa najvecim hitovima nemachke muzichke industrije, bez aludiranja na hitler jungen best off...pozzz...a mozda jedan mali lilly marlen...heheheheh...dobrodoshli!!!!
  6. caos ljudi,ja sam ignjat, uskoro u vrshcu u okviru moto-kluba KNM-BMW, sekcija knm-chopers
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja