Jump to content

Moto Zajednica

keskese

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

234 profile views

keskese's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ja sam 28. 02. položila testove i evo jos uvek nista. Auto skolu sam zvala milion puta i uvek ista prica, prva na vanrednom spisku, javiće se javiće se i tako skoro dva meseca.
  2. @jasminko VIR Poštovani Jasminko, s obzirom da u jednoj auto skoli čekam na termin za polaganje vožnje za A kategoriju još od 22.05. odlučila sam da se ispisem i potražim neku drugu pa su me drugari uputili kod vas. Da li postoji mogućnost da se upisem kod vas i odvozam par dodatnih časova (ne mogu rečima da opišem koliko mi je uzasan bio prethodni instruktor) i da u skorije vreme izadjem na polaganje?
  3. Hvala puno! Pišem ti ako zatreba nešto
  4. Hej hej, hvala na odgovoru Imas preeeeleeeep motor! Nema odustajanja, ovaj motor je za mene savrsenstvo tako da sam privremeno odustala samo od kupovine novog. Bila sam do Stojanova da je vidim i to je to, samo nju trazim. Vidim da 2013 godiste drzi visoku cenu na oglasima, tako da ako bih polovno uzimala to bi bilo to godište, sve preko se vise isplati kupiti novog.
  5. Zdravo, Kupila bih Hondu cb500xa, pratim već dugo par oglasa na PA ali bih da probam i vidim da li ima ovde ova prelepa mašina na prodaju. Pozdrav
  6. @DukeNixon Hvala puno na odgovoru!
  7. Polovni. Z400 gledam isto, cekam da izadje neki oglas na PA
  8. Zdravo svima, bacila sam se u potragu za prvencetom i suzila izbor na ova dve masine. Pozeljno bi bilo da ima ABS. Takodje predlozi oko nekih drugih slicnih motora za pocetnika su dobrodosli
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja