Jump to content

Moto Zajednica

lim

Članovi
 • Broj tema i poruka

  3
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

2 Neutral

O članu lim

 • Rank
  U prolazu

Poslednji posetioci profila

71 profile views
 1. lim

  Prvi motor

  Opet bih želeo da zahvalim svima na odgovorima i dobrodošlici, vidim da su mišljenja podeljena ali da većina savetuje 125cc za početak pa onda prelaženje na jače motore (što je po mom mišljenju u redu naravno). No, svakako možda sam malo prerano otvorio temu i možda sam je trebao otvoriti nakon dobijanja A2 kategorije.
 2. lim

  Prvi motor

  Hvala svima na dobronamernim savetima, što se tiče iskustva možda bi i trebao ipak da sednem 2-3 godine u sedište auta, a motor dotle odložiti?Naravno porodica je uključena i usmerava me u svim odlukama. Nigde ne žurim, iskustva imam vrlo malo s obzirom da sam samo APN 4 vozio, e sad naravno motor nikad ne bih kupio za pokazivanje već iz privrženosti prema njima. A što se tiče brzine, privlači me lagana vožnja nemam neku potrebu da jurcam naokolo i da rizikujem tuđi a i svoj život.
 3. lim

  Prvi motor

  Pozdrav svima , Imam 17 godina, sledeće godine 18 pa planiram da polažem za A2 kategoriju. Sviđaju mi se jako naked motori, e sad većina ljudi koje sam pitao za savet uživo ima podeljena mišljenja, neki kažu da se treba početi na 125cc a neki su počeli i na 600cc pa mi treba pomoć i tu oko odluke, budžet je 2500€
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja