Jump to content

Moto Zajednica

GodinE

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: GodinE

  1. Hvala svima! Istrajacu 100%, nema kompromisa kada ste mi pisali ovako pozitivno.
  2. Ne znam samo kako bi se ponasalo na ulicama Beograda
  3. Pre nego sto probam moze samo ovako nesto. Sa samoupravljanjem
  4. Mozda nisi razumeo pocetak price. Napisala sam da nikada nisam vozila, ni probala, ali da bih i da sam na tu izrazenu zelju dobila komentare tipa nije to za tebe i slicno... Pitala kakvo je misljenje po pitanju toga. Nisam spominjala kupovinu motora, ali je prica otisla u tom smeru jer je bilo predloga idealnog motora na osnovu mog imena Zato sam rekla da ce to doci kasnije, a za sada skola...
  5. Hvala za podrsku Za pocetak da naucim da vozim, pa prvo pravac neka skola. A onda cu videti za motor. Naravno, potrudicu se da budem pametna. Nisam od onih za koje je boja mnogo vazna sve dok nije previse sareno, pa ne mora roze na bele tufne, ali mora i da mi se svidi. Bitnije je da je nesto prikladno za mene koja cu biti pocetnik, a vec sam mala ne tako snazna zena. Nesto cime cu moci da vladam. Istrazicu vise, pa se javljam za savete, koji su dobrodosli uvek. Hvala!
  6. Cao, ja sam Suzana. Motor nisam nikad vozila, ni probala da vozim, ali sam skoro dobila motivaciju u vidu poznatog starog "nije to za tebe"... "trebalo je ranije"... "uzmi neki skutercic kad vec imas AM"... I slicni komentari kada sam rekla da me je uvek privlacilo i da bih se usudila. Pa, imam onih godina sto pocinju sa 3, ali valjda to nije prepreka... nisam nesposobna... a za skuter nisam zainteresovana. Podrske nemam, ali ni to me ne sprecava. Ima li to smisla? Samo odakle poceti kada nemas pojma... Bila bih zahvalna za neki pozitivan i pametan komentar.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja