Jump to content

Moto Zajednica

Zeljko Dobo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    23
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Zeljko Dobo

  1. Jutro! Da li zna neko ko prodaje set za spustanje motora kod nas?
  2. Moja preporuka je ako imas nekog u Madjarskoj, salji njemu pakete pa ti on nekako posalje tebi. Mnooooogo jeftinije ces proci.
  3. Pre par godina kupio jaknu od 160evra, carinu i pdv platio 80.
  4. Carina +PDV se naplacuje vrednosti robe preko 50 evra.
  5. 7-8 maja kampovanje kod Tibike u Budimpesti (Èrd) na obali Dunava. Ko ima volje i vremena nek mi se javi.
  6. Wind deflector na prodaju za Crf 1000, 18-19 godiste zbog isporucenja pogresnog modela. Cena 2500 din.
  7. "djiha", Pogledaj na FUEL Archivi | Guglatech | Motorbike Filters and Accessories WWW.GUGLATECH.COM . Ja ga stavio u moj motor, nije jeftin ali je dobar i kvalitetan.
  8. Drugari! Ovi su planovi za ovu godinu, ko je zainteresovan, dobro je došao. Africa twin meeting, tour the west Serbia Dolazak 23. juna do jezera kod Bačke Topole u poslepodnevnim časovima. Polazak je 24. 6. najkasnije u 10 sati, vozimo se do obale Drine . Kampovi su sledeci: - 23-24 jun, jezero kod B. Topole https://maps.app.goo.gl/1TCiANwYvf6CywA18 - 24-25 jun, Rogačica https://maps.app.goo.gl/psPqHLRSjkv2dKok9 - 25-26 jun, Uvac https://maps.app.goo.gl/vM5pZTju3xj46gUi9 - 26-27 jun, Trešnja https://maps.app.goo.gl/Fe189H6BNxESMNrz9 27. juna se vraćamo do jezera kod B.Topole gde ćemo se družiti još jedno veče. Celo vreme je u planu divlje kampovanje, za hranu svako sebi treba da obezbedi. Svaki dan stajemo u prodavnicama za kupovinu hrane i na mestima gde se može jest roštilj. Drugari! Ovi su planovi za ovu godinu, ko je zainteresovan, dobro je došao.
  9. Vidi ovde zemo XRV 750V Africa Twin MOTOR-STICKERS.COM Ali cu se raspitat i kod madjara
  10. Tu si u pravu, i ja sam im rekao da je sa barovima kupljeno u salonu ali su pogledali sliku na googlu pa je prosao. Posle tehnickog otisao sam u AMS i razgovarao sa likom ko je bas za homologaciju zaduzen, pa mi rekao da nisam ni morao da skidam bocne nosace. A uglavnom sve je do kuce tehnickih pregleda.
  11. Pozdrav! Sad pisem moje iskustva iz Subotice. Barove i nosaca kofera imam od Givija. Bar je jako slican fabrickom pa nisam morao da ga skidam ali nosace kofere sam morao jer jasno se vidi proizvodjac. Na viziru su gledali e oznaku, cak sto im je fabricki auspuh bio sumnjiv, su proverili sliku na netu. Moja preporuka je da proveris gde vecina bajlera nosi motore na tehnicki, i odi da ti oni daju savet.
  12. Mora da ima E oznaku na njemu. Meni su to gledali.
  13. Stupi u kontak sa Kostasom. On rastavlja motore
  14. Postavi post pa ako se neko javi, mozes se njim dogovorit u vezi isporuke i placanja. Imas i ovaj forum od grka....
  15. Ako ne nadjes, postavi pitanje ovde!
  16. Prednje 2.0, zadnje 2.2 ( Michelin anakee wild)asfalt. Aki idem na off onda - 0.4 na oba
  17. Ustajemo u 6, sad vec na spavanju. Madjari su stigli, nasi se pridruzuju sutra.
  18. Skupljamo se. Kad budemo svi na okupu, saljem sliku
  19. Tu posetu muzejima vec planiramo godinama, sad imamo sanse za to.
  20. Pozdrav! Tibikom iz madjarske smo dosli do ideje da 2,3,4 jula odrzimo AT. druzenje na Palicu. Grubo osmisljen program: u petak dolazak u bazu ( https://m.facebook.com/773584016055994 ), u subotu ujutro bi otisli za Bgd. u vojni i avio muzej. ( Ko nece u petak doci, moze da nam se pridruzi u subotu u Bgd.) Mala voznja po gradu, u povratku bi isli preko Fruske gore gde bi stali na rucak. Uvece druzenje pored bazena. U nedelju kratka voznja po Subotici, ko hoce moze ici na buvljak i na kraju razlas svako ka svojoj kuci. Isto takvo druzenje bi Tibika organizovao u Budimpesti u avgustu.
  21. Drugari! Ove godine se organizuje At. miting u madjarskoj od 1-3 maja. Mapu kampa mozete maci ovde : https://maps.app.goo.gl/H4VMzvDkmyDqDkuJ8 Prosle godine sam bio na Tisafuredu, jako lepo je bilo organizovano. Subotu smo se vozikali camcem na Tisi, u nedelju napravili divnu voznju od 250km na serpentinama i brdima. Ko je zainteresovan, dobro je dosao. Na ovom forumu cu da postavljan najnovije informacije o vezi ovog kampa.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja