Jump to content

Moto Zajednica

LjubomirMK

Članovi
  • Broj tema i poruka

    59
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu LjubomirMK

  • Rođendan 29.09.1979.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Skopje, Makedonija
  • Motocikl
    BMW R1250GS

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

LjubomirMK's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

50

Reputacija u zajednici

  1. LjubomirMK

    Nabavka delova

    Zdravo kolege. Treba mi ABS senzor za R1200GS 2011to godiste. OE broj: 7677824 Pasuje od skoro svih modela do 2015 godiste. Predni ili zadnje nebitno, zato sto su isti.
  2. Bas ste se izvozali !!! Svaka cast !! . PS. Sta bi sa macom ???
  3. Proso u petak 500 km, BMW je 5- !!! Taj minus je zbog nacina motora na koji rade boxeri i zvuk Akrapovica bez DB Killera. Sve drugo je fenomenalno, pocevsi od kocnice, vesanja, snage, udobnost, potrosnje, sve je za 5!!
  4. Problem resen, spreman za sezonu !!! Hvala svima na komentarima jer mislim da ste me sa razlogom predomislili od kupnje novog motora. Mislim da je ovo razumnija varijanta za sad. Hvala vam puno jos jednom !
  5. Bas sam zato i bio u nedoumici, oni koji so vozili znaju razliku da su ta dva motora sasvim razlicni. Ja nisam vozio ni jedan ni drugi. GS jesam jedan krug i to meni radi vrlo cudno, drhtavo i bucno. Al vozi ih cela planeta pa valjda se naviknes. Versys (nisam vozio, al ovako od prijatelja kad cujem kako radi) on veze!!! Prima u deo sekunde. Zato nisam mogo da se odlucim sta zelim. E sad citajuci ovaj forum iz dana u dan glasovi sve vise idu BMW GSu. To je spored mene i cinjenica sto na foruma ima mnogo vise GS nego Versys al verujem da nisu tolku pristrasni. Fakt je da je u mom slucaju BMW opremeniji, mnogo jeftiniji i vozi se mnogo vise od Kawasakija na svetskom nivou.... Ne zanima me ubrzanje i krajna brzina pa mozda je i tu u prednosti. Jedini minus sum mu 9 godine starosti. Versys je nov novcat, radi ko da ne radi, bolje ubrzava, vece krajna i miran motor. Ali - ! boja nije losa ali i nije po mom ukusu. Skuplji zavisno od opreme od 5000 osnovni, 6500 u turing verziji i 7850 i Grand Turismo verziji. Tako da vec se formira misljenje da ce ipak biti polovni GS.... Sutra ce da pregledaju lepo taj GS ljudi koji se u to razumeju (bar tako mislimo ) pa cemo tek tad da se odlucimo.
  6. @Mitri problem je u Makedoniji sto osim BMW i Kawasaki i nesto malo Ducatija sve ide po narudzbinu. Nemaju nista na stanju cak ni da pogledas, a nedaj boze da probas. Isto sam gledao Tracer al nemaju na stanju, mora da se ceka od 45 do 60 dana. Jos ako se tu nesto izjalovi mozda i vise, znaci odose Maj, Juni a ko zna mozda deo Jula sto je za mene neprihvatljivo.
  7. Moja CB1000F 1998 godine !
  8. Decko radi u Africi, u Makedoniju je par meseci godisno, i od tih meseci kad je ovde nekad je zima... tako da mu verujem. Malo je Skoplje zna se skoro svaki motor. Kupio sad R1250GS
  9. To mu izagje oko 11,5 do 12 hiljada na MK tablama, preso 76.000 km.... nista od toga. Ostaje novi Versys ili ovaj GS sa 22.000 km. Moram da se resim u toku sledece nedelje....
  10. Neznam dali mozes da mi verujes, ali to mi je reko vlasnik salona BMW u Skoplju !!! Evo sad sam proguglao i XR se proizvodi i te kako !!! Neznam sto mi to reko. Inace uopste nije bio tema razmislanja posto je drug iz cluba kupio isti za 19.000 eura bez kofera, tako da to i ne gledam.
  11. BMW Motorrad - Skopje Tako su mi rekli u BMW - u , a i onako ne ulazi u moj budzet do 13-14.000 eura.
  12. BMW S1000XR se vise ne proizvodi, a polovni nema upste u ponudi. Troskovi uvoza bilo polovnog bilo novog motora su tacno 40% od kataloske vrednosti.
  13. E sad me buni jos to sto uvoznik tvrdi da je ovaj narandzasti 2020 godiste, dok na oficijalnom sajtu nema te boje za 2020 godiste
  14. 13.000 je osnovna. 14.500 Touring paket 16.090 GT paket
  15. Versys nemaju za probu, taj je jedan i jedini. Poznajem tipa koji vozi 2017 godiste, ali neda da se proba. Ovaj GS sam probao nekih 100 metara i ima vibracije koje kazu da su normalne na boxeru, i ima akrapovic koje malo bucan. Inace da colim da vozim u paru, i ako bog da ovo leto da vozimo i natovareni
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja