Jump to content

Moto Zajednica

Bero

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Sweden
  • Motocikl
    BMW R1250RS

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Bero's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

11

Reputacija u zajednici

  1. Bero

    Glupe greske

    Prije tri godine, pocetak sezone, sav ushicen sjednem na motor, okrenem kljuc, klik i nista, probam par puta, mista. Akumulator sigurno. Izvadim stavim na punjac, pokazuje da je pun. I onda kao kod Arhimeda sjevne u glavi da se prvo okrene kljuc pa onda pritisne start dugme. Onda je dosla sljedeca misao, da li je uopste pametno da sjedam na motor.
  2. Evo da ti ja pokusam odgovoriti na pitanje. Policija je ovdje nekako manje osjetljiva na motore nego na automobile ali za prevelike brzine svakako reaguju. Kamere koje su postavljene na cesti reaguju ali ti ne mogu nista jer se kaznjava vozac a ne vlasnik a posto je vozac vise manje maskiran nema dokaza da si to ti. Mada se vecina pridrzava ogranicenja gdje su smjestene kamere jer ako primjete da krsimo pravila ko zna sta ce biti u stanju da smisle, boje ne izazivati srecu. Sto se tice parkiranja postoje parkinzi za motore u vise manje svim mjestima i tu je parkirnje besplatno. Parkiranje na mjestu za automobile je dozvoljeno ali se placa i cijena je ista kao za auto. Za trotoare zavisi, ja nekada parkiram ispred kafica i sjedim na terasi, nikada nisam imao problem, par puta je policija prosla bez reakcije. Eto ukratko.
  3. Bero

    R1250RS

    Sto se tice polozaja sjedenja primjetio da su mi noge nekako vise skupljene, ali za neko cudo nimalo mi to ne smeta. Vidjet cu kakav je osjecaj kada budem vozio dalje, za sada nisam prelazio vise od 200km bez stajanja. Zastita od vjetra je po mom utisku jako dobra, nikakva nelagoda pri 190kmh, dalje ga nisam tjerao za sada. Da jedan od nedostataka je rezervoar za gorivo koji prima 18 litara, moglo je malo vise. Inace upravljivost i sam osjecaj u krivinama su odlicni.
  4. Bero

    R1250RS

    Kupio sam nedavno ovaj motor. Presao sa Z1000SX i prvi utisci su jako pozitivni. Snage ima na pretek, natrpan je elektronikom sto je mozda i negativno u slucaju da nesto "crkne", polozaj sjedenja meni sasvim dobar iako sam 190/90, kocnice odlicne. Mala mana je grijanje koje ponekad dolazi od cilindara kada vozim u moto farmericama, moram dati vise gasa kada krecem, nekako mi je trom pri samom polasku.
  5. Par puta kao klinac provozao drugov apn6 i Tomos 14. Starci nisu bili odusevljeni motorima tako da se tu ta kratka karijera zavrsila. Dosta godina kasnije se odlucim za dva tocka. Prvi motor ER6.
  6. Cetiri godine od polozene A kategorije, Svedska-Hrvatska obala preko BiH. Z1000sx.
  7. Pozdrav svima. Vec duze vrijeme pratim ovaj forum. Dosta sam nov sto se tice motora, 5 godina kako vozim. Prvi motor mi je bio ER6n a trenutno je u pogonu Z1000SX. Sa ER6 sam presao 25000km a na ovome oko 29000 do sada. Danas sam mu promijenio lanac. Natjerao sam se da to uradim sam i ne zalim :D.
  8. 194cm Z1000SX, pozdrav svima.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja