Jump to content

Moto Zajednica

DusanPS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: DusanPS

  1. Potreban je auspuh za gore navedeni model, ako ima neko nesto da predlozi ili ponudi bio bi zahvalan. Svako dobro
  2. Danas sam dobio poziv posle 4 dana da je u pitanju ipak probna.Meni to ne predstavlja problem ,ako nista otkacicu probnu sa A kategorijom nego me je zabunila (da ne kazem iznervirala) reakcija zena sa saltera,ali to je vec druga tema Srecan sam ja i sa probnom samo su to mogli ranije da urade ,dakle AM kategorija se ne racuna kao nesto sto ce vam skinuti probnu dozvolu na zalost. Elem,bitno da je papir u dzepu za koji dan! Pozdrav
  3. Neverovatan slucaj sam imao danas ,imam AM kategoriju samo od 2011. godine i pre 4 dana sam zavrsio za celo A ,kada sam otisao da predam resenje za dozvolu zene u Ljermontovoj su bile mnooogo zbunjene povodom ove situacije iz razloga sto ne znaju da li mi upisuju ili mi izdaju probnu,dok su mi u autoskoli rekli da nema potrebe da polazem prvu pomoc zato sto ja imam vozacku po starom zakonu i da treba samo da se dopise ,ostalo je da direktor uzme i resi moj problem u ponedeljak. Sa saltera mi je receno "Prvi put imamo ovakvu situaciju" .. Blagi sok.
  4. DusanPS

    Kupujem MT-07

    @Milan 019 Video sam oglas vec ,ako se ne varam to je onaj sa 35kW/ 48 KS. Prelep je ,hvala ti u svakom slucaju na javljanju ,pusticu jos malo vremena da vidim da li se neko odluci da proda!
  5. DusanPS

    Kupujem MT-07

    @Stefan Kovačević @zika56 Video sam vec oglas pre nekoliko dana ,hvala vam na predlogu momci! Sto se tice auspuha,negde sam bas na forumu procitao komentar "Dobar je samo ako dolazis iz svaleracije u kasne sate,pa da te necuju u kuci" i nasmejem se svaki put. Moje neko razmisljanje i misljenje o ugradnji aftermarket auspuha ,da stavimo po strani sto moze da doda na performansima,sam zvuk je po meni bitniji u gradskim guzvama,ako nista sigurniji sam za volanom ,veca je verovatnoca da ce me znojavi ,premoreni vozac juga s'otvorenim prozorom i izbacenim laktom kroz isti cuti nego videti u "mrtvom uglu". (Ja se oznoja dok iskuca ovo )
  6. DusanPS

    Kupujem MT-07

    @SpaleKG Da ,imas pravo i za auspuh sam cuo ,a i uverio se.. Hvala!!
  7. DusanPS

    Kupujem MT-07

    @Jupiter Veruj mi da sam 24/7 na oglasima i meni licno nista specijalno nije skrenulo paznju. Mozda sam za nijansu probirljiv ,ali boze moj, koliko para toliko i muzike Kilometraza ,servisi ,abs ,boja sve je to nesto sto utice na kupovinu naravno.. Elem,izvini sto kasnim sa odgovorom ,zauzet sam ovih dana. @SpaleKG Nisam ,ali sam se raspitivao kod vozaca,citao predloge/komentare i kada sve sastavim svuda su isti odgovori.Bolji vizir,sipanje goriva i sediste. Dobro bi mi dosao jos koji savet/misljenje,mozda ima i nesto sto ne znam? Realno nije Touring motor toliko sam svestan,nisam ni mislio da cu sa njim da proputujem Evropu ili nesto slicno ,ali za dnevne obaveze i za avanturu vikendom mislim da je ok motor.
  8. DusanPS

    Kupujem MT-07

    @tomaesp da sam samo dan ranije naleteo na njega, fak.. Hvala u svakom slucaju, znaci mi ova informacija zato sto sam ocekivao da je oglas istekao ili nesto sl.
  9. DusanPS

    Kupujem MT-07

    @tomaesp Znaci od njega mogu da dignem ruke?
  10. DusanPS

    Kupujem MT-07

    @tomaesp Da nije rec slucajno o ovom motoru? Posto mi je taj isti motor zapao za oko ,medjutim , od jednom je nestao sa oglasa,predpostavljam prodat Cini mi se da je prodavac bio sa Zvezdare
  11. DusanPS

    Kupujem MT-07

    @Marko05 Hvala u svakom slucaju ,drzim se 07
  12. DusanPS

    Kupujem MT-07

    Evo ovde da probam posto nisam nesto odusevljen na drugim mestima ,kupujem MT-07. Slike,opisi i preporuke inbox je otvoren. Hvala u napred!
  13. @Biker-Boy Ovakvu mi dobrodoslicu ni rodjaci sa sela ne prirede Hvalaaaa!!!
  14. @Singularitet @sashac Hvala drustvo!
  15. Pozdrav ljudi ,zovem se Dusan iz Beograda sam.. Vozio sam skuter od 50 cc (iskreno ne secam se imena ,kinez je u pitanju,ali sluzio je fino ) 2 godine do skole ,onda sam odlucio da ga zamenim za nijansu jace ,Keeway Logik 125cc nesto sto mi je i probudilo strast prema motorima.. Trenutno ne vozim nista iz razloga sto cekam jos citavih mesec dana za punu 24u godinu ,a za to vreme se razmatra jedna MT 07. Toliko od mene za sadaa..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja