Jump to content

Moto Zajednica

steva012

Članovi
  • Broj tema i poruka

    14
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: steva012

  1. Хвала ти на одговору буразеру, ја мислио половне да нађем :-) Ово питање сам поставио јер, две године како сам увезао мотор свећице нисам мењао, а не знам претходни власник кад их је мењао, па зато питам вас који имате више искуства, да ми помогнете. Немам никаквих проблема, али хоћу чисто због себе да их заменим.
  2. Другари, које свећице ми препоручујете за Хорнет 900?
  3. @BanditVA Pa to i ja mislim. Mogu li da dobijem neki kontakt coveka koji bi mogao da mi napravi?
  4. Tako sam i ja cuo. Motor sam uvezao pocetkom prosle godine iz Austrije sa 36000km, sad ima na satu 42000, i za tih 6000km ni jedan jedini problem nisam imao. Inace, ovo mi je prvi ozbiljniji motor, i kupio sam ga bukvalno na nevidjeno, iako nikad ranije nisam ni seo na hornet. Lomim se sad oko prodaje, mozda bih uzeo za sledecu sezonu neku Varadero 1000 ili Fazer 1000 ali mislim da cu se ipak i sledece sezone druziti sa svojim strsljenom. Taman posla da zameram nesto. Nov sam u ovom svetu pa mi svaki savet dobro dodje.
  5. Nista prijatelju, masina je u top stanju. Lepo pali, snage ima,potrosnja goriva je normalna.. U pocetku me je malo bunio onaj cudan rad na leru ali kasnije sam po nekim stranim grupama i forumima video da je to normalan rad za hornet 900.
  6. A jel imas mozda neku sliku montaze? Ja nemam original izduve pa nisam siguran da ce to sve leci kako treba.
  7. Druze, gde mogu ja da nabavim nosac kofera za moju hornet 900? hvala
  8. Pozdrav drugari!Da li neko zna gde mogu nabaviti vizir i nosac za Hornet 900? Hvala
  9. To stvarno ne bih znao, razne neke papire sam dobio uz nju ali ne znam gde to da proverim ako mi verujes.. Uvezena je iz Austrije i 2002 je godiste..
  10. Imam sve original delove sem nosaca tablice. Inace za topove imam atest ili kako se vec zove to.. Da li mi i za carinu treba sve to ilimoze i ovako da prodje? Hvala
  11. Pozdrav svima drugari, ja pazario masinu pa da se pohvalim.. :-) Sta kazete?
  12. Zdravo svima! Da li neko zna koliko bi otprilike iznela carina za Yamahu fz6 s2 2008 godiste ili gde mogu da se raspitam oko tih stvari? Inace, planiram da uvezem motor iz Austrije.. Hvala
  13. Vozio sam par godina Hondu XL 125 ali mislim da mi to i ne znaci nesto preterano sto se iskustva tice. Od jacih masina sam probao GPZ 600, DR 650, XJ 600 i GSX-R 1000 (Sa ovim sam presao najvise kilometara i zato mislim da mi jaca verzija Hornet ne bi predstavljala problem, iako, opet kazem, iskustvo mi je nula). I slozio bih se sa tobom da se motor vozi glavom. Razmislicu jos neko vreme, pa cu javiti sta sam uradio. Hvala ti u svakom slucaju!
  14. Pozdrav svima drugari! Za otprilike mesec dana zavrsavam sa polaganjem za A kategoriju i planiram da kupim motor, pa vas molim za savet.. :) Volim motore od malih nogu ali finansije mi nisu dozvoljavale da ranije priustim sebi tu vrstu uzivanja. Imam 26 godina, zaljubljen sam u Hondu Hornet i bas nju planiram da pazarim.. E sad, posto sam visok oko 190, pretpostavljam da bi mi vise legla CB 900 (Ona mi se vise i svidja) jer kako sam procitao na par foruma, veca je malo od CB 600, ali posto bi mi to bio prvi jaci motor zelim da cujem vase misljenje. Da li je pametno uzeti odmah jacu verziju ili poceti sa slabijom? Inace, imao sam prilike da vozim motore i od 80 i od 180ks i licno mislim da ne bih imao problema sa ovom jacom, ali znacilo bi mi misljenje iskusnih bajkera.. Jos jednom, veliki pozdrav svima! Unapred zahvalan! Stevan
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja