Jump to content

Moto Zajednica

stefanvujovic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    27
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

stefanvujovic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

19

Reputacija u zajednici

  1. Zdravo drugari. Procurio mi je zadnji amortizer i treba da ga repariram. Da li ima đe da se kupi u Srbiji kit za reparaciju? Slika u nastavku
  2. Dok ne popuste mjere sa Covid 19 nista nece stizati do Juna, kad popuste 15-20 dana je rok isporuke.
  3. Kad otvaraš već pumpu, promijeni i ova dva O ringa na cijevi( okrugla dihtung gumica). Imaš ih svuda kupiti, jeftini su.
  4. Ovo ti treba da nabavis Kawasaki KLE500 2005 WATER PUMP - MSP WWW.MOTORCYCLESPAREPARTS.EU Kawasaki KLE500 2005 WATER PUMP - order parts in just a few clicks from Europe’s number 1 genuine spare parts online retailer
  5. Ovo je ok, raditi ventilator, tako i treba
  6. Nema veze koje je boje antifriz dok je za aluminijski blok.
  7. Vidi u kojoj ti je boji antifriz, uzmi parce toalet bijelog papira i neka upije tecnost đe ti curi pa ces viđet. Ako je voda-bezbojan i vlazan papir ako je antifriz -zelen ili crven papir. Mada i pod prstom se moze osjetiti jer antifriz djeluje masan u odnosu na vodu.
  8. Moguće da su samo svjećice.
  9. Ja sam ih kupio na Aliexpresu Na ovom linku: Your US $1.00 in coupons are here! https://a.aliexpress.com/_d81Fw9i
  10. Hvala. Sad sam odradio generalno sve jer ljeti vozim za moj godisnji odmor obično ture 10.000km +. A ako bog da i prođe ovaj virus ove godine ću voziti 26-30.000km u cugu.
  11. Vratio sam stari, bio je u redu. Nisam stavljao, stavio sam samo na onim krugovima tanak sloj tecne diht mase koja trpi temperaturu do 230 celziusa. Procijenio sam da ne treba stavljati niđe više, podmazao ivice masine i poklopca tankim slojem ulja 10w40 koje mi je u masini. Ispratio poslije svakog paljenja i danasnje voznje. Ne pusta niđe ništa.
  12. Generalka odrađena: Zamijenio sva crijeva kočnica prednjih i zadnjih, sve u master cilindrima i kaliperima, gumene djelove sva crijeva i o ringove hladnjaka, promijenio ulje u prednjoj viljusci, zadnju viljusku skinuo, roker arm i swing arm, sve pregledao i podmazao molibdenum mascu, stavio krace dogbones, provjerio lezajeve u tockovima i preko kosuljice stavio litiumsku mast kao dodatnu zastitu od vode, filter vazduha ocistio i podmazao? Nastelovao zazore na ventilima kao i vazdušn usisni ventil pregledao i ocistio. Zamijenio svjecice , antifriz i ulje u kočnicama, sinhronizovo karburator. Dotegao sve sarafe i sve metalne djelove podmazao. Sve sajle podmazao, lezajeve u volanu podmazao, svu elektroniku, konektore pregledao očistio i zastitio. Sve prestelovao prema sebi. Nazalost nisam pravio fotke sem par: Nakon terstiranja 30km u raznim uslovima, asfalt, teren (srednje teski) ovako izgleda sklopljen, i jako sam zadovoljan jer sve je mnogo bolje nego sto je bilo.
  13. Ja bih nabavio orginalni, novi ili polovni. Na ovim Kawasaki modelima je mozes naci.
  14. Mozes dok je otvoren cep jos da stisnes crijeva,sva crijeva ili lupkas po njima kako bi iz mogućeg dzepa oslobodio vazduh. Nema boljeg načina sem ako nemas neki instrument koji izvlači vakumski nakacen na Lulu sam vazduh.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja