Jump to content

Moto Zajednica

Blokada1

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Blokada1

  1. Smorila me ova Grčka vise dok sam je namontirao, i to samo poslozio bez ikakvog posebnog edita.
  2. Sve stane ispod sjedista i u kofer. U nekim voznjama sam nosio i ruksak. Sjediste i kofer imaju kapacitet kao 2 ruksaka, meni i vise nego dovoljno za svu opremu, robu za vise dana...
  3. Fala brate! Vozam i motore, ali ovo je jedan drugi svijet, ionako se (pre)brzo zivi... Drzim 85gpsa bez problema, onako opusteno, a ide malo preko 100gpsa. Taman da ne moram strahovati od kamera Onaj gornji display je brojac okretaja motora, njega sam rastavio sa ebay digitalne obrtaljke i stavio tamo. A ovaj desni je 4in1, mada sam ga ja doradio pa je 5in1 (sat,sekunde,vanjska temp., temp. antifriza u glavi masine, voltmetar). Isto ebay, to sam spojio na tipku od paljenja anlasera i tu saltam sta zelim vidjeti, ili ako drzis duze od 3 sec. onda automatski vrti vrijednosti, radi sve vec preko 3 godine.
  4. Pozdrav svima! Nek se vidi malo kako se mali ne kvare i ne serafe stalno https://youtu.be/JmS5iMwfG-g Imate jako dobrog materijala i nalazio sam inspiraciju ovdje, usput sam nesto skupio pa da podijelim, nek bude zanimljivije, cudnije kako kome... Najvise volim voziti ovu Gileru Runner 50, koju sam kasnije nadogradio sa malo vecim klipom i cilindrom na 70ccm. Ovdje imam fotogaleriju https://postimg.cc/user/45zone, ali i na YouTubeu sam skarabudzio slideshow za svaku voznju (trenutno sam na pola puta) a ima ih skoro 40 do danas.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja