Jump to content

Moto Zajednica

Danilo VG

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Veliko Gradiste
  • Motocikl
    Honda CBR 1100 XX

Danilo VG's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hvala puno!Znaci mi bilo kakva informacija!
  2. Opet potrebna mala pomoc!Nasao sam jeftino komplet pumpu za crnu pticu ali je za 2005.-o godiste!Zna li iko da li odgovara modelu iz 2000.-ite!Iste su na oko apsolutno ali ne mogu da nadjem nigde bilo kakvu informaciju!Malo mi je hitno da se ne proda!Molim za siguran i pouzdan odgovor!Hvala puno svima unapred!
  3. Hvala svima puno na informacijama!Probao sam u par prodavnica ali dok ne saznam pritisak-nista!Probao sam i u Hondinom servisu ali su me fino otkacili (proizvodjac stiti proizvod informacijom o pritisku)!Guram dalje!Naci cu je kad-tad!Veliki pozdrav svima
  4. 3,8 sirina odprilike i 11,5 duzina
  5. sreten 75.Hvala,cuo sam od jos par ljudi da moze,ali nisam siguran pa sam zato postavio temu!
  6. Dane deda.Hvala unapred!Cim stignem slikam i pustam na forum!Ne znam pritisak pumpe,sve sam sajtove preturio ali nigde ne pise pritisak!p.s.Ako ti je ime Dane,onda si iz Like!Moj deda se zvao Dane!Veliki pozdrav svim kolegama!
  7. Rasturio sam je vec,samo da slikam i da je izmerim,pa pustam na forum!Hvala puno!
  8. Pozdrav svima!Umrla mi je pumpa za gorivo u rezrvoaru na Crnoj Ptici(Honda CBR 1100 XX)!Zato sto je jako skupa kod Japanaca,resio sam da doticnu zamenim pumpom za neke japanske automobile (Honda,Toyota,Mitsubishi).Zna li iko da li je to izvodljivo i koja pumpa odgovara kao zamena Hondinoj denso pumpi!Hvala puno!
  9. Hvala svima!probacu!za rbiban:Jeste,pao sam sa motorom ali pre tri godine!Nije bilo do sada nikakvih problema!Navozao sam se od tada!
  10. Pozdrav svima,ja sam Danilo i nov sam na forumu!Trenutno vozim Hondu CBR 1100 XX i imam je vec pocela peta godina!Jedino sto mogu reci o tom motoru je da coveka cini toliko srecnim kad se vozi da se oseca kao malo dete kad dobije igracku!Nemam mnogo iskustva sa drugim motorima pa ne mogu da uporedjujem!Znam samo da mi je ulje u masini jos uvek crveno kao kad sam ga sipao pre 10000 km,i da ih ima u oglasima u inostranstvu sa 150000 km u dobrom stanju i to ne za neke male pare!Predstavio sam se pa da predjem na mali problem!U zadnjih nedelju dana ne mogu da upalim motor!Pre se uvek culo kratko zujanje(verovatno pumpe za gorivo) kad dam kontakt i palio je bez ikakvog problema!Vise se ne cuje a i ne pali!Mislio sam da su osiguraci ali se ispostavilo da nisu!Sad kad dam kontakt pored osiguraca,ispod sedista,postoje neki mali automati oblozeni gumom,i samo oni cakcu kad dam kontakt!Motor vergla punom snagom ali ne mogu da ga upalim!Ako iko razume sta pricam i pretpostavlja ili zna sta je u pitanju bio bih zahvalan na pomoci!Veliki pozdrav svima!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja