Jump to content

Moto Zajednica

VladimirAtx

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: VladimirAtx

  1. Vozikao sam tomos atx godina dana i sada sam polozio za a1 kategoriju, imate li neki savet za prvi veci motor od 125 kubika koji bi to trebao biti, po pricama sam cuo da su 2t motori bolji od 4t motora manjih kubikaza i mnogo mi se svidja honda nsr 125 e sad da li ima neko nekakava iskustva sa njom ili ima neki motor u tom rangu da preporuci. Hvala unapred !
  2. @cezarpa Honda NSR 125R WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda NSR 125R, 1995. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 48000 km, Kruševac. Cena 850 € - Motori - Polovni... Konkretno ovaj motor, znam da po dozvoli nesme preko 11kw, ali da li je policajcima u praksi da gledaju KW ?
  3. Zanima me da li mogu da vozim motor od 125cc ali ima 21kw e sad imam polozeno za a1, pitao sam drugara kada ga je zaustavljala policija isto je imao motor sa vecim kw od dozvoljenog ali mu nista nisu rekli ?
  4. Pozdrav ekipa zanima me da li se Keeway Speed 150 moze voziti sa A1 kategorijom
  5. Da li neko ima iskustva sa hondom nsr 125 ili ako neko moze da predlozi neku drugu 125. Hvala unapred !
  6. Dolazim iz Kraljeva imam 15 godina, vozim masinu zvanu Tomos Atx 2001 godiste. U ovu grupu sam usao radi istrazivanja i nekih saveta za mlade pocetnike. Planiram sledece godine da kupim neku 125-icu , na prvi pogled sam najvise zainteresovan za hondu nsr 125 ali ako ima neko neki bolji predlog za mlade pocetnike ili neko iskustvo sa hondom da podeli bio bix mu zahvalan.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja