Jump to content

Moto Zajednica

Shampion1989

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Novi pazar
  • Motocikl
    Gilera nexus 250

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Shampion1989's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Moze li neko da mi kaze u cemu moze da je problem. Imam Yamahu X max 2012 250cc. Danas sam bio na neku voznju oko 150km. U medjuvremenu ne reaguju mi migavci? Bas uopste ni na kompjuteru ne pokazuje strelice. Mislim da je osiguran i treba mi vase misljenje. Ako.jeste.osigurac gde se nalazi da sam zamenim?
  2. Ne mogu da izlazim sada. Policijski je cas. Razumete. Motor mi je 200 metara udaljen u garazu.. eto na toj slici se vidi malo. Ali okey. Ne morate sto se tice toga da mi pomognete. Vec ako ima neko da prodaje plastike prednji deo. Levo i desno korito. i ono sa strane bio bi zahvalan
  3. Kad sam ga udario nisam primetio da curi ulje i ako je bio 2 sata na jedno mesto.. E onda kad sam ga sa bratom doterao kod mene kuci.Nekih 200 metara smo zajedno na motoru bili i tad sam primetio da curi.
  4. Zdravo. Pao sam sa motorom juce. Nexus 250. Slomio sam.plastiku i curi mu ulje mnogo. A ne mogu sada da odem kod majstora jer je policijski cas. Kako da nesto uradim?
  5. Zdravo. Molim vas za pomoc. Treba mi prednja plastika i maska sa gileru nexus 250 2008 godina. Hitno mi je..udario sam ali ne tako strasno. Cela prednja maska treba sa se menja. Ako neko ima delove ili poznaje nekog ko ima nek mi se javi. Hitno mi je
  6. Izvinite moze pomoc? Hitno. Kako da zamenim prednju sijalicu,far. Pregorela je. Mogu li to sam da uradim ako je lako pristupiti do nje? I jel obicna h4? Spidermax gt500
  7. Brate hvala ti puno. Tako sam uradio. Oprosti i hvala. Bio si od velike pomoci
  8. Znaci sanse nema da skinem sediste. Znam kako se vadi akumulator ali sediste ne mogu da skinem druze... zaglavilo negde. Sta da mu radim?
  9. To sam uradio. Odserafio sediste ali da povucem ka volanu i skinem sediste. Nece. Nema sanse. Nesto ga koci a plasim se da se nesto ne slomi pa kad budem vratio sediste da ne legne kako treba.
  10. Druze? Moze li ni neko pomoci kako da skinem akumulator? Treba da stavim novi a ne umem da skinem sediste. Znaci na malagutispider max gt 500
  11. Mogu li dobiti pomoc? Imam malaguti spidermax i treba da mu stavim nov akumulator.. nalazi se ispod sedista ali sediste ne moze da se skine. Na koju foru da odradim? Jel imao neko slicna iskustva?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja