Jump to content

Moto Zajednica

eS.Te

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Split
  • Motocikl
    Gpz500r

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

eS.Te's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. eS.Te

    Rs 125 se gasi

    Nitko nistq nezna?
  2. eS.Te

    Rs 125 se gasi

    Pozdrav, znaci radi se o zatvorenom modelu 11 kw. Danas sam ga vozio vecinom uzbrdo i nakon nekih 45 minuti na svakoj vecoj uzbrdici bi se ugasio. Stao bih par minuta i na guranje bi upalio jer na anlaser nebi htio. Nakon toga bi se i na pravcu odjednom poceo gusit i.trokirat kao da nema goriva bi kasljao te bi se ugasio ili bih ga uspio ubacit u nizu i da potegne. 3 ili 4 puta sam ga stisnia da otvori ventil, a ostalo je bila lagana voznja do 6 500 okretaja. Takoder kad san ga zadnji put razvuka 2 3 do 9 500 okretaja i zakocia odmah se ugasio te nakon sta sam sta na guranje je iz prve upalio. Moze li mi netko pomoc sta bi to moglo biti? Takoder danas sam ga tankao na lukoilu i jedino ulje je bilo ono Repsol od 83 kn i uzeo sam njega i na 4.5 litre sam nalio 5 poklopaca ulja. Jeli mozda mjesavina previse ne zasicena, tj nema dovoljno ulja? Blizi li se generalka ili je nesto drugo?
  3. Takoder motor je lezao vec pola godine, a vlasnik je ispraznio gorivo i sve da nebi hrdjao, sad jeli pametnije to ili ostavit benzina tako da se stalno da kazem cisti rezervar od hrdje..
  4. Pretpostavljam da ovaj sta ih je reparira nije odradia posao kako treba.
  5. Pozdrav,u pitanju je gpz500r.. Motor u ler gasu i pod cokom radi al cin mu se doda gas digne okretaje i ugasi se, a bez coka se odmah gasi.. Motor je do 8 mjeseca vozen 1 2 3 brzina i pod cokom te od tad nije vozen.. takoder karburatori su bili na reparaciji u 8 mjesec. Ovo sve mi je reka bivsi vlasnik, ja sam ga uzeo jer nije bio skup al ne znam odakle da krenem sta da pogledam prvo.. moze neki savjet sto bi.moglo bit? Hvala unaprijed
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja