Jump to content

Moto Zajednica

El Muerte

Članovi
  • Broj tema i poruka

    474
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu El Muerte

  • Rođendan 20.06.1981.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    XV 250

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

El Muerte's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

354

Reputacija u zajednici

  1. Uh prijatelju ta Honda je zavrsila u Sabcu, ako se dobro secam jos davne 2012-te.
  2. Slucajno sam obrisao cenu, sada sam je vratio : 2000 eur.
  3. Prodajem izuzetno ocuvanu Yamahu Virago XV 250. Kupljena 2018 godine i od tada svaki servis je belezen u Google sheets koji se moze proslediti na uvid zainteresovanim kupcima. U odlicnom je stanju, motocikl ima svoju garazu i konzerviran svaku zimu i odignut od zemlje da rastereti gume. Unutrasnjost rezervoara je oblozena i zasticena od korozije. Ugradjen potpuno nov akumulator sa 2 godine garancije. Motor ima zadnje sediste koje sam skinuo iz iskljucivo estetskih razloga. Custom rucke i novi Yamaha retrovizori sa homologacijom, nov regler (jos uvek pod garancijom) i custom bullet zmigavci. Uz motor idu svi originalni delovi, kao i dodatni custom delovi - lancanici, jos jedan korman, custom hromirano kuciste filtera vazduha, sajle gasa, set za ciscenje lanca kao i delovi za servisiranje motora (novi zaptivac, nova lamela i podloska kvacila, nove rucice za kvacilo/kocnicu itd.) Cena je fiksna - 2000eur Kontakt na Viber/Whatsapp : 064 23 11 642
  4. Pozdrav svima, Treba mi savet gde mogu naci žbice za zadnji točak Yamahe Virago 250. Dimenzije su 130 x 3.8mm. Zvao sam nekoliko servisa i prodavnica po Novom Sadu i Beogradu a reakcija prodavaca je kao da tražim Plutonijum a ne osnovni deo za motocikl. Elem, treba mi pomoć da me neko usmeri gde mogu naci žbice a onda da me posavetuje ko se na teritoriji Novog Sada bavi balansiranjem žicanih točkova ?
  5. Pozdrav svima, Treba mi savet gde mogu naci žbice za zadnji točak Yamahe Virago 250. Dimenzije su 130 x 3.8mm. Zvao sam nekoliko servisa i prodavnica po Novom Sadu i Beogradu a reakcija prodavaca je kao da tražim Plutonijum a ne osnovni deo za motocikl. Elem, treba mi pomoć da me neko usmeri gde mogu naci žbice a onda da me posavetuje ko se na teritoriji Novog Sada bavi balansiranjem žicanih točkova ?
  6. Nova Full Face Kaciga, nikada nosena - velicina M (57-58) Odlicnog kvalitet, udobna, fina zavrsna obrada (pogledati slike). Za sva pitanja, posaljite poruku na SMS ili Viber - 064 23 11 642 Cena 90 eura
  7. Kao sto naslov kaze. U pitanju je nova kaciga, stavljena na glavu 2 puta kupljena u Louisu za 60 Eura. Na deklaraciji pise da je velicina L ali u realnosti u pitanju je velicina M za obim glave 57cm. Vrlo lagana, kompaktna, i sa njom necete liciti na atomskog mrava dok se vozite Ima sa strane rupice za provetravanje, posebno udubljenje za usi, udobna, sa jednostavnom kopcom. Vrlo tiha u voznji za kacigu ovog tipa. Prodajem je zato sto sam shvatio da 99% vremena koristim full face kacigu i ne osecam se vise lagodno sa otvorenim licem. Kaciga nema ECEa uz nju se dobija vreca. Ako je neko iz Novog Sada ili okoline, mozemo se cuti da se kaciga isproba na licu mesta. Cena 50 eura fiksno 064 23 11 642 Marko (Zvati poslepodne ili ako vec kontaktirate pre podne onda poslati samo SMS a ja cu odgovoriti kada budem u mogucnosti)
  8. Dobre strane: Pouzdan, izdrzljiv, lagan, lako odrzavanje. Lose strane : Kao neko ko je pocinjao sa 125cc, predlazem da potpuno preskocis ovu kategoriju i odma pocnes sa 250cc. Da zivimo u normalnoj zemlji rekao bih ti da je 125ccm sjajno za pocetak, ali posto svi voze kao idioti, ponekad ti treba malo snage za neko hitno preticanje ili ubrzanje, te mislim da je 250ccm definitivno bezbedniji za voznju.
  9. Evo poslednji update tokom cele sezone kao sto sam obecao : Hempelov primer drzi kao prvi dan, na dodir je i dalje tvrd, nema pukotina. Na providnom filteru goriva koji sam ugradio nema prljanja koje bi ukazalo da se mozda topi. Prezadovoljan !
  10. Pozdrav,
    Imam pitanje u vezi Viraga 250  :  Da li je to model sa 21Ks i da li je oglas jos uvek aktuelan ? ;)
    Moze li neki kontakt broj da se cujemo kada bude lep dan da vidim motor ?

     

  11. Sto se toga tice, visak farbe koji sam odlio u kofu (gde je bilo i vode) farba se dobro vezala i dosta je elasticna, da ne kazem gumena. Predlazem sledecem da ko kupi farbu da malo odvoji i isproba na nekoj staroj gumi, jer sam 90% ubedjen da bi ovaj primer bio idealan za whitewall. Ako je neko NS-a i kupi Hempelov primer, neka mi javi i odvoji 20ml-30ml da isprobam na automobilskoj gumi koju cuvam bas za tu svrhu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja