Jump to content

Moto Zajednica

Plavac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    QM 250 Bruiser

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Plavac's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Razumem sve i hvala na upozorenju. u NS ni jedan majstor neće da radi kineze i to je veliki problem.
  2. Hvala druže na iscrpnim informacijam, shvatio sam obim posla i odustao od promene ležajeva. Menjam samo semering i zapelo je kod skidanja magneta. Tri centralna radafcigera i ni jedan ne paše, probao i sa trokrakim ali odustao mnogo naprezanja a malo efekta. Bojim se da ne slomim magnet. Čak i taj kontra teg je teže naći nego centralni radafciger koji odgovara za QM 250.
  3. Opet ja ima li neko taj centralni radafciger koji odgovara magnetu qm 250. Danas sam dobio 3 kom. inijedan ne odgovara
  4. Još samo jedno pitanje. Vidim da si napisao dimenziju ležajeva radilice, koliko je komplikovano i to da zamenim, kad već rasklapam motor?
  5. Hvala još jednom, sada je već mnogo jasnije! Nadam se da ću uspeti, prvi put u životu to radim
  6. Hvala mnogo! Drugar mi je obaćao da će mi nabaviti taj centralni radafciger. Mislim da je sa njim lakše. Samo još jedno pitanje, kada skinem magnet, da li je odmah dostupan i vidljiv semering ili još nešto treba skinuti?
  7. Hvala, samo još kada bi hteo da mi kažeš, šta je kontra teg
  8. Pozdrav, i ja imam isti problem, curi mi ulje iz leve dekle. Rekli su mi takođe da je semering radilice. Moje pitanje je kako da skinem magnet, čuo sam da treba neki poseban radafciger? Molim za pomoć.
  9. Pozdrav, i ja imam isti problem, curi mi ulje iz leve dekle. Rekli su mi takođe da je semering radilice. Moje pitanje je kako da skinem magnet, čuo sam da treba neki poseban radafciger? Molim za pomoć.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja