Jump to content

Moto Zajednica

Fandjo992

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Fandjo992

  • Rođendan 01.01.1992.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

Poslednji posetioci profila

358 profile views

Fandjo992's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Svakog majstora kojeg sam pozvao isto je rekao, klip ili cilindar.. ja nisam mislio na to da je, jer sam licno radio masinu, premereno sve, provereno i cilindri i klipovi su bili fantazija, glave odradjene takodje odlicno. Danas odlucim da skinem auspuh, i upalim motor bez auspuha, gde primetim da cisto ulje baca u auspuh. Skinem ja poklopce glave i nadjem sta je, ova glava verovatno po pravilu treba da ima neki jednosmerni elektro ventil na poklopcu, za postovanje euro standarda.. E moj nije imao te poklopce, svo ulje je gurao direkt u auspuh, samim tim gubio ulje i sagorevao i zato motor dimio na auspuhu. za sad je to zapuseno, i vraca se svo ulje u karter. A sto se tice mog utiska kao novog vlasnika SV-a, motor je odlican, iz niskih obrtaja vuce kao lud, meni licno udoban za voznju, ne planiram da ga menjam neko vreme.
  2. Problem otklonjen, motor ne trosi ulje vise, ne dimi na auspuhu. Samo prede sad
  3. Zaleteo se i debelo se zaebo Motor je imao gusce ulje pri kupovini ili neki aditiv il nesto, pitaj djavola, problemi su poceli posle zamene ulja i filtera
  4. Gumice sam ja kupio u Markosu i odneo cubiju, uz nagovestaj sve sto ne valja, menjaj, motor trosi ulje, al dzaba sve, stagod da je radjeno, motor i dalje trosi ulje.. Bas sam se lepo "opekao" na ovaj SV...
  5. Sad ovo me je kostalo oko 400e, posto su klipovi i cilindri bili dobri, karike zamenio (120e), glave odradio, gumice promenio, ustelovao motor, ulje ne trosi, a dimi ko parnjaca na auspuh.
  6. Jesam, kupio i odneo kod Cubija on je glave odradio. 130e za obradu + gumice 60e.. Opasno me nervira motor sto dimi tako. Ako imate nekog dobrog majstora, preporucite.
  7. gumice ventila, imas u Markosu (Suzuki) u Novom Sadu, u Temerinskoj. Cena je 60e za komplet tj 8 kom.
  8. Licno sam kupio vodjice i odneo kod Cubija. Za glavu i cilindre sam gotovo siguran da nije do njih. vozicu ga ovako nekih 200-300 km da to sve lepo ulegne, ako ne prestane, imam veliki problem.
  9. Pomoc, pomoc! Suzuki SV 650s trosio ulja vise nego benzina, na iberlauf bukvalno pljuvao ulje, filter vazduha sav od ulja bio. Motor rasturen, glave odnete kod strugara, promenute vodjice, poravnata glava, sve uradjeno kako valja kod Cubija u Novom Sadu. Cilindri takodje bili kod Cubija, premereni, bili super, i samo su bili honovani. Kupljeni novi dihtunzi i karike kod Markosa u Novom Sadu. Sve namontirano, motor ustelovan radi lepo, ne baca ulje vise na iberlaufu, dal trosi videcemo sad kad se bude vozio malo, ne bi smeo. Jedini veliki problem motor jako dimi na auspuhu, dimnu zavesu pravi. Dali neko zna do cega moze da bude problem???
  10. Pozdrav svima, zovem se Stevan, iz Titela sam. Trenutno vozim Suzuki SV 650s, to mi je prvi ozbiljniji motor i nadam se da cemo se lepo slagati
  11. Pozdrav svima, nov sam ovde Trenutno vozim Suzuki SV 650s 2001 godiste. I imam muku s njim. Motor je produvao. Baca beli gust dim na auspuhu, filter vazduha je sav od ulja. Glava odneta na masinsku obradu, u njoj je najveci problem.. Mene zanima na koliko Nm se steze glava ? Hvala unapred.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja