Jump to content

Moto Zajednica

Dilijev

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Zajecar
  • Motocikl
    MZ etz 150 \ MZ ts 250\1

Poslednji posetioci profila

1178 profile views

Dilijev's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav drugari! Danas sam menjao ulje u menjacu , u pitanju je motor MZ ts 250\1. Slucajno sam pogresio sraf i odvrnuo sam onaj za menjac mislim tamo gde treba da bude feder i kuglica, kada sam skinuo sraf nije ispala ni kuglica ni feder. Treba mi pomoc ko zna , dali uopste ide ta kuglica na TS 250\1 i dali je moguce da to tako radelo bez te kuglice?  Koje su posledice ako to nema? Hvala unapred!

    1. Dilijev

      Dilijev

      TS 250\1 -Hvala na objasnjenju! Sada imam mnogo veci problem i neznam sta bih mogo vise da proverim .

       Nece da upali, svecica vlazna struju baca. kada pokusam da ga upalim odmh da znak , vrati mi kurblu ili pukne na auspuhu posle toga vise nista . Dali je moguce da je do ( bobine )?? platine nastelovane paljenje nastelovano.

    2. Dilijev

      Dilijev

      Izvinjavam se sto nisam odmah odgovorio. Paljenje je gornja mrtva tacka pa za nijansu nize, neznam kako drugacije da objasnim , nisam mehanicar . Platine su na oko 1,5 milimetra ,akumulator je nov i napunjen i ja sam mislio da je slaba struja, kada dam kontakt i rukom otvorim platine naravno malo i lagano izadje varnica plava lepa cak se i cuje kako pucketa isto to se desava i kad zakurblam. Svecica mokra struja ima i automacki neznam odakle da krenem. Dali postoi neka sansa da nekako odvodi struju kad se zavrne svecica? Svecice su nove kupio sam par komada .

    3. Dilijev

      Dilijev

      Hvala na savetima! Poslusacu i oterati majstoru, tako je najbole. Kada bude gotov slikacu i postaviti neku sliku.

  2. Pozdrav druzino! Interesuje me dali ide dihtung auspuha na TS 250\1.
  3. Dilijev

    Pomoc!

    Hvala svima! Uspeo sam da resim problrm.Otpala gumica na sauhu -deo koi se srafi u karburatoru. Neko je to vec pomenuo i dao mi ideju da pogledam. HVALA!!!
  4. Dilijev

    Pomoc!

    Hvala na savetima!
  5. Hvala na savetu! Pretstavio sam se vec ali mogu jos jednom. Ja sam Dejan zivim u Zajecaru , zanimanje -gradjevinski tehnicar. Pozdrav i hvala jos jednom.
  6. Pzdrav! Ja sam Dejan iz Zajecara , vozim duze vreme MZ etz 150. Sada sam kupio TS 250\1 . i naiso na problem, kada mu dam gas gusi se i nece da vuce gledao sam svecicu i sva je mokra od goriva i crna. Dali moze neko da mi pomogne da resim problrm?
  7. Dilijev

    Pomoc!

    Pozdrav! treba mi pomoc oko MZ ts 250\1 . kada mu dam gas gusi se i gorivo prosto guta , dali da obratim paznju na struju ili na karburator?
  8. Pozdrav! treba mi pomoc oko MZ ts 250\1 . kada mu dam gas gusi se  i gorivo prosto guta , dali da obratim paznju na struju ili na karburator?

    1. Prikaži prethodne komentare  6 more
    2. Dilijev

      Dilijev

      Hvala! pregledacu ponovo sve sastave i dihtunge .

    3. Razer

      Razer

       Probaj i drugu svecicu, neznam koja je najbolja tako da...

    4. Dilijev

      Dilijev

      Sve cu probati sutra po dnevnom svetlu.Pozdrav!!

  9. Hvala vam drugari ! Ubio sam se da nadjem gde ide , kod mene na motor nema te plastike, tako sam ga kupio. Hvala jos jednom.
  10. Kako da namestim sajlu km,sata Mz-etz-150. Sve sam pregledao i nikako da nadjem gde se srafi sajla na dekli. Molim vas ako moze savet. Hvala !
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja