Jump to content

Moto Zajednica

NikolaRS07

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Sombor
  • Motocikl
    Aprilia RS 125

NikolaRS07's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Nije moj snimak, al slican problem imamo. Meni se ne cuje tim intezitetom, takodje dosta je blazi zvuk, na prelazu preko 4000 obrtaja do nekih 6000 kada zvuk zujanja ili zveckanja prestaje..
  2. E ovako, problem je sledeci. Na motoru mi je nedavno zabo plovak i prelivao je, curilo je gorivo na odusku karburatora. Rastavio sam ga, ocistio, sredio i vratio nazad. Motor sam upalio, provozao se i sve okej, posle nekih 5 km se poceo cudno ponasati, prvo je gubio gas a zatim se gasio. Ponovo je prelivao, zatim sam ga ponovo rastavio, ispolirao iglicu i zamenio slavinu od rezervoara jer je bila u losem stanju. Upalim motor a ono ista prica.. Malo radi malo ne. Posle par km voznje karburator ostane totalno bez goriva, casica prazna al skroz, bukvalno suva. I tako u krug. Kada ga spojim da radi tako sto povezem crevo od karburatora direktno slobodnim padom sa crevom goriva koje se nalazi u flasi, pali na zub, radi lepo. Mada. Sinoc sam se provozao, dodjem kuci ugasim motor, idem ponovo da ga upalim kad ono isto. Gubi gas i gubi. Pokusam ponovo direkt crevom u karburator, al slicno. Radi malo bolje, al cim povucem gas kao da krene da se gasi, gusi... Takodje, sve je u redu dok ga vozim, al kad stanem, ugasim ga i kad ga trebam upaliti zeza. Karburator je rastelovan i treba se stelovati naravno sada osetim da to nije to i kada ide. Al mislim da bi svakako trebao normalno da radi. Ovo mi je bas cudno. Nema sta nisam probao da uradim i opet isto.
  3. Ne znam kako prebaciti, novi sam. Karburator je cist, plovak nije busan, ne znam stvarno sta mu je..
  4. Pomoć momci. Evo ukratko ću vam objasniti šta mi se počelo dešavati. Motor je prezimio u kući kao i svaku prethodnu zimu, u mojoj sobi. Pre mesec dana sam je registrovao i sve je super radilo, do pre neko jutro. Uđem ujutro u garažu, sednem na motor i verglaj verglaj i neće. Sauh spustim verglam i tek kad sam je valjano naverglao upali, to mi je bilo baš čudno. A onda primetim da curi gorivo, uzmem lampu i na otvorima oklopa uočim da curi sa oduška od karburatora. Ništa, isti taj dan skinem karburator pregledam ga, čist kao suza, plovak u redu, ne glavi, vratim, upali sve okej, napravim par krugova, a on počne gubiti gas, počne se gasiti i onda opet vidim da curi na istom mestu. Sinoć ga skinem, al sad sam ga valjano izglancao, jer ga prošli put nisam ni čistio jer sam mislio da nema poteebe, vratim ga i upali, prvozam se i ne gubi gas sve ekstra, kako i treba biti. Jutros ustanem odem odmah da probam, verglam, verglam i neće. Kad je na kraju izverglao i upalio probio je opet i ponovo curi.... Ne znam šta raditi.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja