Jump to content

Moto Zajednica

Silvester96

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Silvester96

  1. Pozdrav,imam jedno pitanje da li Princ ima broj na motoru i ako ima gde se nalazi ?.hvala unapred!
  2. Ja imam onaj mehanicki regler pa sam mislio da se on mozda moze stelovati nesto , ovako lampica se ugasi tek kada mu dam veci gas tj kada ga nateram u vece obrtaje.
  3. Shandoo hvala na odgovoru videcu ovih dana za zmigavce ,nego pojavio mi se novi problem,kada je motor u leru nece da puni nego tek kada mu se da dosta velik gas ,interesuje me kako se steluje regler da bi punio na manjim obrtajima ?.unapred hvala!
  4. Da ne otvaram novu temu hteo bih vas pitati da li neko zna kako se povezuju zmigavci na MZ ETZ 250 ?,
  5. Resio sam problem sa punjenjem,stator je bio u kvaru,stavio sam drugi i sad motor puni
  6. Ja nemam onu lampicu sto stoji u obrtomer satu za kontakt da li je to neophodno da ima da bi motor punio ?,a dole na altenatoru je sve tako povezano kao gore sto je navedeno u postu ali motor i dalje ne puni...nego nije mi jasno sad sto je NIKI napisao "Altenator ce mozda praviti struju ako mu dovedes napon sa akumulatora na pobudni namotaj" ?,gde je taj pobudni namotaj ?,ako je pobudna lampica odakle idu zice na tu crvenu kontakt lampicu ?
  7. Ne moze da sija... kad pogresno spajas... Sve je fabricki spojeno,nego mene interesuje gde da se prikopca autoglinerica dole na altenatoru da bi svetlila?,na altenatoru je trenutno jedna zica zelena prikopcana zbog varnice da bi mogao motor da radi problem je sto ne pravi struju tj radi samo dok ima struje u akumulatoru,on mora da pravi struju dole na altenatoru a posle cu lako povezati sta treba
  8. A mozda ti je pogresno nesto povezano?? Ali trebalo bi dole na altenatoru kad upalim motor i kada sa autoglinericom(lampicom) dodirujem kontakte da sija, ali kod mene nista pa zato sada ne znam do cega bi moglo biti da motor ne pravi struju ?
  9. Gde da se prikopca auto glinerica dole na altelnator da bi video da li proizvodi struju?...cetkice na motoru su dobre,ostavio sam samo jednu Zelenu zicu na kondenzatoru da bi mogao da upalim motor a sve sam ostale otkacio ,auto lampica nigde ne sija ni na jednom kontaktu,ne znam sta bi to onda moglo biti ?,i da stavljao sam drugi komplet stator i opet nema struje da li je moguce onda da je rotor u kvaru ili mozda ja nisam dobro gledao sa auto glinericom ?
  10. Imam MZ ETZ 250 i nece da puni,kako da proverim da li dinama puni?da li je potrebno da ima lampicu u obrtomer satu da bi punio ?na dinami su cetkice dobre proveravao sam...
  11. Pozdrav svima ja sam Silvester iz Indjije i imam MZ ETZ 250
  12. Pozdrav svima ja sam Silvester iz Indjije imam 19 godina i vozim MZ ETZ 250 '87 godiste,pozz
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja