Jump to content

Moto Zajednica

cure

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu cure

  • Rođendan 02.07.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

cure's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Da se javi i neko ko je imao srece. Zaustavio me pandur na motoru, dan pred polaganje i pustio. Uz foru: "ovo ti je zuti karton". Izvuklo me sto sam bio na 20 metara od poligona i stvarno sam dosao samo da provezbam osmicu. A ovaj video iskrenost u mojim ocima i bio meke duse.
  2. cure

    Sajla za gas

    Hvala ljudi, uspeo sam da resim stvar, sajla je zaista bila zaglavljena u poziciji gde je povucen gas. Nekako sam je dohvatio prstima i vratio u normalni polozaj.
  3. cure

    Sajla za gas

    Totalni sam pocetnik, tako da ovo verovatno vecini izgleda glupavo. Imam novog Sachs X-Road 125. Jednom samo nije hteo da upali (tog dana vec vozen). Kao jedan od resenja, rekli su mi da pogledam ventil rezervoara (za koji se ispostavilo da je i bio u gornjem ispravnom polozaju), koji sam ja ispomerao. Nakon toga je motor upalio, ali istog trenutka krenuo da radi na jako visokom broju obrtaja (bez diranja gasa). Odmah sam ga ugasio, a svaki naredni put se ponasao isto. Majstor mi je rekao da je verovatno zaglavljena sajla gasa ili sauga (koji nisam povlacio ni jedanput), ali bez nekoh resenja za problem. Posto znam da ce biti komplikovano i dugotrajno da se motor odnese na servis, pa evo obracam se za pomoc sirokom i uvazenom auditorijumu, tj. vama. Unapred zahvalan, Marko
  4. Kao sto stoji u naslovu, nemam nikakvog iskustva osim 15 km na skoro kupljenom Sachs-u. Znaci jos ni L table nisam uzeo. Za ovaj motor sam se odlucio iz finansijskih razloga i licnih afiniteta. Smatram i da je dobar za ucenje.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja