Jump to content

Moto Zajednica

roksy

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    nova gorica
  • Motocikl
    bmw r 1200 gs

roksy's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

42

Reputacija u zajednici

  1. Bar, da me neko razume i vidi te moje težke trenutke. Ona dva moja prijatelja su se sigurno sa bezbedne udaljenosti malo smijala. Vidim, da imaš iskustva sa ženama...
  2. I životinje znaju ko je dobar čovek. Ali naravno, prije je bila kod mene. Kod ovog se malo bojala, al išlo nekako...
  3. "Marjan i ja sklonili smo se na bezbednu udaljenost" Hvala "prijatelji", a mene tamo samog ostavili na milost i nemilost...Ništa kriv, morao sam slušat. A ipak bilo je lepo ju videt ovako malo ljutu...
  4. A vidi vidi ti našeg Marđana kako se lepo smije...ko zna šta sve lepo se mu ono veče prikazivalo izpred očiju...
  5. Neću da kvarim putopis. Samo toliko da stavim sliku, da može da se vidi, da može čak i naš Nemo biti hrabar čovek. Kad vidi vodu nema pardona. Pravac u nju. Vidi se, da je moreplovac.
  6. Jadni Marjane uvek mu kamila išla nekim svojim putem. Celi put se brinuo, da s njom nešto nije u redu, ali ipak sretno stigao na cilj.
  7. Dobio Mile dobio; ma ne samo koji, prevbiše jih je. Trebalo bi skinuti, ma šta ču, kad rad vidim pun tanjir. Zapravo najprije pun, posle prazan. Malo sam se ulenio, u tome je problem. Tešim se tome, da ipak možda objektiv ili nevešt čovek koji slika nešto krivo svira. A što se zavidanja tiče, ništa se sa tome ne obterečuj, bilo je kad kad i zaj...Inače pa, veruj mi, putovanje odlično. Puno pozitivizma, zafrkancije, lepih razgleda i doživljaja koje čovek nikad ne moža zaboravit. Društvo fenomenalno, uživancija na višku.
  8. Kao uvjek i sad stvarno lepo napisano, a još lepše slike. Jedva ćekam nastavak, sedim u prvom redu.
  9. Daki zdravo. Putopis fantastičan, slike još lepše. Isto kao tvoj blog, koji redovno čitam. Hvala za sve što nam daješ. Radujem se, jer vidim, da ti motor dobro služi i da znaš iz jega izvuči ono što on može da nudi. A imaš i malo sreče, da znaš. Oko tebe je fantastična priroda. Norveška je izvanredno lepa. Istina pa je, da zavisi od čoveka, dali može to da vidi. No, tebi je to svakako dano. Uvjek se z Mirjam rado sečamo dana, kada smo te posjetili i ne možemo zaboravit gostoprimstva i večere, koju nam je tvoja Biljana pripremila. I Još nešto moram da ti kažem. Nemoj više da staviš Biljani kacigu na glavu kad ju slikaš. Pokaži njenu lepotu. Još jednom hvala za sve i puno pozdrava.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja