Jump to content

Moto Zajednica

laban

Članovi
  • Broj tema i poruka

    18
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

laban's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Vizuelno da,nista vise od toga majstor koji je skidao stapove kaze sve je ok
  2. To se desavalo i pre zamene lezaja,stari je bio ok a stavljen nov eto iz razloga sto je kupljen.Zategnuto kako treba i bilo zategnuto kako treba.Isto tako iz mesta smotam pun volan i krenem jednostavno kao da poskakuje predni deo.Mozda ne mogu najbolje da objasnim ali kao da komande sa upravljaca na prati tocak.
  3. Hvala na odgovoru.lezaj volana zamenjen,provereni stapovi i opruge sa zamenom ulja,stavljena nova guma,felna je ok cak sam menjao i oba diska sa plocicama.To je uradjeno.Odgovor koji sam dobio od drugih vozaca da je takvo leziste motora i da se taj motor tako ponasa nesto mi ne pije vodu.
  4. Pozdrav svim vlasnicima suzukija gsx600f posto sam i ja jedan od njih ako moze pomoc da i ovu sezonu ne provedem u garazi.Pokusacu da vam objasnim problem.Radi se o tome da pri malim brzinama kretanja a pri ostrom skretanju npr.raskrsnice tj.samo tada u gradskoj voznji nekako se izgubi kontrola na volanu.Unapred hvala
  5. laban

    BMW F800 ST

    Pozdrav,zbog takvog problema proslu sezonu sam proveo vise po servisima nego u voznji.marke motora i model nisu isti.kod mene problem je bio pri malim brzinama kretanja a ostrim uglom skretanja,gradska voznja.sve sam proverio ili zamenio mozda je to kako je gore receno takva raspodela tezine motora na koju nisam navikao tokom voznje predhodnih motora.kod mene je u pitanju suzuki gsx600f.
  6. laban

    Pocetnik 100%

    Dali te zanima r6 2001
  7. Slabo si na forumu

  8. kako sam ja saznao ,Ada ciganlija makiska strana ,prvi klub sa desne strane, Pozitiv.
  9. Veliki pozdrav LAUFERIMA
  10. Ovo obavestenje stavljam u ime dobrih ljudi i brace bajkera iz MK Sveti Ilija. 25.03.2011 godine MK Sveti Ilija, organizuje moto zurku u klubu Trskara u Grockoj. Dobro dosli.
  11. ako nista ne uradimo sa prodajom, na prolece mozemo da pravimo kombinacije ja prodajem srada
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja