Jump to content

Moto Zajednica

Đorđe 82

Članovi
  • Broj tema i poruka

    21
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Đorđe 82

  • Rođendan 24.03.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    Yamaha TDM 850

Đorđe 82's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

18

Reputacija u zajednici

  1. Ja sam oduševljen moim motorom GSX750f. U ponedeljak se radi servis. Preporučujem toplo ovu marku. Pogledaj sliku.
  2. To sam već sve pokušao. Ali postoi jedan mali problem. A to je da je jedno parče rikošetiralo i zagubilo se i sada fali. Ali eto povoda da pazarim bele migavce. Mislim da će to biti dobra investicija i pored malera što mi se desi.
  3. Hvlala puno. Poručujem što pre. Duša me boli na koju glupost udarim mašinu
  4. Poštovani prijatelji. Pomagajte. Da li neko zna gde ima da se kupi migavac ( samo plastika ) za Suzuki GSX 750f? Pošto sam kreten uspeo da sa ugašenim motorom udarim u zgradu tj. Zgrada me napala . Upitanju je prednji desni migavac. Unapred hvala.
  5. Danas 15,2,2016 godine je dan gde bi svi ljudi trebali da pokažu iskrenu ljubav za decu koja se bore protiv raka. I da samim tim daju podršku i snagu da se izbore sa tom opakom bolešću. Ipak su deca naše najveće blago. I JA SE BORIM
  6. Po meni bolji Michelin 3. Vrhunska guma. Ja sam ih na prošlom sajmu set platio 25500 din.
  7. Kao bivši vlasnik TDM-a imam samo reči hvale. Moje iskustvo između ova dva motora su debelo podeljena. Sve glasove daje TDM-u. A što se tiče potrošnje ulja kod TDM-a to je minorno. Mada moram da priznam da TDM ima neka glupa rešenja ali se čovek na sve navikne.
  8. Da li si ih pazario ovde u Beogradu. Ako jesi u kom delu grada? pPa ću ja naći radnju. Pozdrav
  9. Samo da kažem za Michelin rod 3 extra ti je guma. Ja sam je imao na predhodnom motoru i oduševila me je. Takođe sam čuo dosta pohvala za Dunlop ali moje mišljenje i prvi izboj je Michelin. Mislim da je za nijansu izdržljivija guma. Ali ipak ovo je moje moje mišljenje i poštujem tuđa
  10. F je konačno našao siguran dom. Trenutno je ušuškn u toplo i čeka srevis i toplije vreme :)
  11. Uhvatila me neka dilema pa razmišljam naglas. Razmišljam se da stavim za nijansu širu gumu. Ali otom potom.
  12. Konkretno jedno pitanje? Da li je neko probao da stavi malo širu gumu na 750 pozadi i da li mu se to dorazilo na karakteristike motora?
  13. Evo jok malo slika Da ga malo osvežim.
  14. Evo i ja da se javim. Do skorosam vozio Yamahu ali od pre tri nedelje sam ponosni vlasnik Suzuki GSX 750F 2002 godište. Od prvog dana kako sam provozao motor sam oduševljen. Najviše šta me oduševljava kod motora a to je elastičnost agregata
  15. Užas. Večna mu slava. Devojci što je povređena želim brz oporavak. I da skupi snage da nastavi dalje. Ne mogu da verujem da joj se to desilo sa ocem. Mogu da zamišljam samo krošta prolazi. Ali znam da mora da se bori i da krene napred. I neka zna da netreba da se sada odrekne dvotočkaša. Nisu oni krivi i da bi se njen otac ponosio s njom ako natavi da uživa u njima. Još jedno želim joj brz oporavak.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja