Jump to content

Moto Zajednica

-vukasin-

Članovi
  • Broj tema i poruka

    79
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu -vukasin-

  • Rođendan 19.04.1986.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pancevo, Srbija
  • Motocikl
    trenutno bez, bio KLE `04

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

-vukasin-'s Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

13

Reputacija u zajednici

  1. Ahaaa, e onda ne nezgodna refleksija betona u staklu prozorceta, ume to tako da izgleda kada se motor lepo opere i slika iz odgovarajuceg ugla . Motor bar sa ove slike izgleda vrlo dobro estetski ocuvan, nit izlizano oko nogostupa, guma nogostupa cela, auspuh minimalno korodirao, nema ogrebodtina, gumica na kraju sajle kvacila cela itd. Mogu ti reci da je moj bio to godiste i nakon 60000 km, dosta offroad-a, vozenja stojeci i vise desetina kisa na putu nije izgledao ni priblizno ovom. E sada za ostalo...
  2. Jel iznutra ili spolja takve boje, proveri obavezno kakvo je ulje, mozda je nekad pustio vodu unutra pa zasvinjio ulje
  3. Onda nije realno da je lamela veca je sansa da ti je istegljena sajla kvacila.
  4. Koje je godiste motor? Realnije je da je vec jednom obrnuo cajger i da ima 150000km. Ni ta kilometraza nije nista strasna ali je realno da na njoj menjas ploce kvacila. Moj je bio 2004 i presao je do ove godine 60000 s tim da sam par godina prelazio po 2000 i par godina po 12000.
  5. Prodao , valjda je to za neko vise dobro... Bar je otisao u dobre ruke.
  6. Kod mene je bio broj 2 na tom mestu (´04. godiste)...
  7. @ACA018: Hvala . U Bgu se nalazi u garazi parking servisa vec skoro godinu dana jer vise vremena provodim u Beogradu zbog zavrsetka studija, staziranja i poslova. U Pa se nalazi povremeno kod roditelja u garazi kada ga ostavim zbog vremenskih (nevremenskih ) uslova kao i kada se nalazim sa drustvom. Pa je ionako vise Bg geografski gledano od recimo Mladenovca (nemam nista protiv istog, dobar deo detinjstva sam proveo tamo zbog sporta i razonode ). Nisam menjao prebivaliste da ne bih morao sve dokumente za sebe i motor da menjam, kao i zdravstveno i ostale zezancije, a sve za ovih poslednjih par meseci koje provodim u Srbiji.
  8. Dragi moji KLE-ovci, nerado se rastajem od svog dvanaestogodisnjeg saputnika sa kojim sam uzivao 8 predivnih sezona. Ukoliko neko zna nekog zainteresovanog evo oglasa: http://www.polovniautomobili.com/motori/8008261/kawasaki-kle-500 Jedini razlog prodaje je taj sto se selim u beli svet do avgusta a na zalost necu moci sebi da priustim da ga carinim i prevodim ponovo.
  9. Marphi, mozes li molim te jedan hromiran sraf sto drzi nosac kofera sa boka i jednu gumicu za plocu nosaca kofera da rezervises za mene? navratim uskoro po njega, cim prodju kise koje sutra pocinju...
  10. Meni se tako trosila dunlop trailmax (2 seta njih sam koristio od kada sam uzeo motor), tj fabricki tip gume, sa K60 nemam takav problem.
  11. Teram K60 scouta od 2012, presao preko 20K bez ikakvih problema, cak se i nisu potrosile mnogo. Pritom dosta vozim van asfalta, ali nisam bas jak na gasu kada krecem sa semafora kao ni previse manijakalan na kocnici (jer na kleu ni ne mozes biti ), ja sam prezadovoljan. Doduse, uskoro cu da ih menjam zbog starosti, 3 sezone je dosta. Definitivno preporucujem.
  12. @ Gliga: sutra popodne mogu da ti javim precnik, stoje mi kod matoraca u supi pa cu da premerim. Mislim da imam i par setova valjaka koje sam stavio pre nego sam se odlucio za progresivne opruge. Da li je neko kupovao filter za vazduh i gde? Desilo mi se pre par godina da sam kupio nov koji je bio za 1cm kraci nego sto treba, al bilo mi je hitno pa sam stavio 2cm sundjer i plasticnu vezicu da zadihtujem rupu, mislim da sam i najlon preko stavio da ne vuce uopste tuda, al sada bi ga menjao pa me interesuju iskustva... u pitanju je poslednja generacija starog KLE-a (2004.).
  13. @ Sveštenik: Kako je prošlo sklapanje? Može li neka fotka gotove rabote ?
  14. Ja sam moj malo ulubio o bankinu kada sam vozio drugara od 140kg, pa je bila ta varijanta otvaranja, cupanja tog silikona kojim je zaliven prekidac unutra, i sredjivanja kucista, pa opet zalivanja silikonom. Desi se ponekad da zabaguje, al wd40, pa posle par dana malo tovatne direktno na ulaz u kuciste da podmaze malo trajnije i ne zeza mesecima.
  15. Gligo, odlicno izgleda, svaka cast !
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja