Jump to content

Moto Zajednica

Stefan xv

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Stefan xv's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Hvala na savetima. Pogledacu ga za vikend ali me je mehanicar savetovao da je to jednostavno prestar model koji ce mi konstantno izvlaciti pare iz dzepa u koliko god dobrom stanju bio... Kako stvari stoje, pricekacu jos za neki TDM ili sl.
  2. 800 eur. Ima ga na polovnim automobilima http://www.polovniautomobili.com/oglas5256059/suzuki_gsx_750/ Nije mi problem da ga doteram u odlicno stanje ako je potrebno ali nemam zivaca i vremena za generalne i sl. Ukratko, na sta da obratim paznju? Svaki savet je dobrodosao!
  3. Hvala na brzom odgovoru. Pa prema vlasniku i satu, to je ta kilometraza. Nisam ga jos uvek video uzivo, prema stanju sa slika solidno je odrzavan. Trebao bih da ga pogledam za vikend sad. Solidno se razumem u auto-mehaniku ali sam apsolutni pocetnik sa motorima. Pretpostavljam da je slicna prica, curenje ulja, ne/miran rad, paljenje, dim na auspuhu, odziv na gas i sl?
  4. Pozdrav ljudi Novi sam clan, predstavio sam se po propisu i trazio po forumu informacije o motoru iz naslova teme ali nisam uspeo da nadjem nista pametno. Ako neko moze da me uputi na pravu temu rado cu nastaviti diskusiju tamo. U svakom slucaju, pazario bih jedan '86 Suzuki GSX 750 EF sa predjenih 50 i kusur hiljada km. Znaci ukratko me interesuje kakva je masina u pitanju, da li je neko imao iskustva sa njim i sl. (nasao sam specifikacije, godista i sl ali nista vise od toga s obzirom da nije R). Pretpostavljam da ova kilometraza ne predstavlja toliki problem za sam agregat ali me i tu interesuju vasa misljenja. Ukratko, da li je neko imao iskustva sa njim i da li ovo predstavlja dobru kupovinu za neku 'touring' namenu? Hvala unapred.
  5. Pozdrav Zovem se Stefan, iz Beograda sam, '89 godiste. Trenutno vozim casove, ocekujem da cu poloziti A za mesec dana. Imam Yamahu Virago 250 '92 i u planu mi je da pazarim jos jedan touring motor. Nadam se prijatnom i korisnom druzenju sa svima vama ovde na forumu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja