Jump to content

Moto Zajednica

YamahaDt

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

YamahaDt's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav,u nazivu teme sam napisao u kom motoru je rec i njegovo godiste,pa bi svaka pomoc bila vise nego dobrodosla.Pali se na kiks,anaser nema.Pre neki dan prilikom spustanja niz breg izbacio sam motor iz brzine i kako sam kocio-usporavao motor kao da se gusio i na kraj se ugasio.Isto tako prilikom spustanja niz breg u brzini kad stisnem kvacilo i zakocim da stanem (sve vreme drzeci kvacilo) on se jednostvno prigusi i ugasi se.Posle toga,nije hteo da pali na kiks iskljucivo na gurku i kad se upali ide bez problema,vuce odlicno.Nekad i na ravnici kad ostavim motor izbacen iz brzine pada mu broj obrtaja ispod normalnog i samo sto se ne ugasi,a nekad se i ugasi.Svecica dobro baca,akumulator mu je osvezen,filter za vazduh mu je opran.Zna li neko u cemu bi mogao biti problem,zasto se tako gasi i zasto nece da upali?
  2. U nazivu teme napisao sam o kom je motoru rec.Pali se na kiks,ne poseduje anaser.Nekad hoce da upali nekad nece,prilikom voznje niz breg,ako ga izbacim iz brzine i kocim on se ugasi (i nece da se upali posle toga) ili ako je u brzini stisnem kvacilo (isto kad idem niz breg) i zakocim da stanem on se ugasi.Svecica baca struju veoma dobro,prilikom okretanja kljuca cuje se zvuk ocitavanja kljuca i pali se instrument tabla,opran mu je filter za vazduh,akumulator sam mu skinuo i dopunio destilovanom vodom u komoricama i punio ga na punjac dok nije pocela da vri voda.Ako je neko imao slican problem ili zna o cemu je rec molim za savet.Hvala unapred!
  3. Ja sam Nikola iz Sokobanje,1991 god. Vozim yamahu dt 125cc 2003 godiste.Nadam se lepom druzenju i korisnim informacijama
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja