Jump to content

Moto Zajednica

choda

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

choda's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. choda

    Aprillia rs 125

    Pa ja bi bio 3 vlasnik sto znaci da mogu da se ....em Ma ne mora da znaci ako je dobro odrzavana ...Moze li neki savjet kad budem probao motor...Nisam puno vozio brzince mozda par puta.Na sta da obratim paznju kad ga budem probao ? Hvala drug!!!
  2. choda

    Aprillia rs 125

    Ocu da peglam drug Ali necu dzep da mi pegla razumijes ?
  3. choda

    Aprillia rs 125

    Pa ja bi bio 3 vlasnik sto znaci da mogu da se ....em Ma ne mora da znaci ako je dobro odrzavana ...Moze li neki savjet kad budem probao motor...Nisam puno vozio brzince mozda par puta.Na sta da obratim paznju kad ga budem probao ?
  4. choda

    Aprillia rs 125

    Neko kaze ekstra je, neko nije bas zbunjen sam ekipo
  5. choda

    Aprillia rs 125

    Pa ja imam aprilliu sportcity one 4t 125 cc 2010 godiste...Jako mi se svidja rs-ka.Nasao sam jednu bas tu koju sam gore naveo za 2200 e s tim sto mogu moj motor da dam i doplatim nekih 600e za tu RS.Ne znam sta je pametno, sta vi mislite ljudi.Dosadio mi je moj motor ocu nesto brze a aprillia mi se bas svidja.E sad ako ce stalno da se kvari i da bude kod majstora vise nego kod mene onda stvarno ne isplati se uzimati...
  6. two wheels forever !

  7. Planiram da uzmem aprilliu rs125 2009 godiste presla 20000 km? Svaki savjet bi mi bio koristan u vezi sa ovim motorom i da li se isplati uzeti motor koji je ovoliko presao?Da li bi mogao da mi gura bez problema do jedno 30000 sa redovnim odrzavanjem? Mozda su glupa pitanja ali sta da radim Pomagajte ljudi svaki savjet je koristan!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja