Jump to content

Moto Zajednica

pvp

Članovi
  • Broj tema i poruka

    73
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: pvp

  1. Mozda preko, ali kod nas u SRB nije ta praksa kod nas u saobracajnoj pise godina proizvodnje, čak se može desiti da ako je motor-vozilo uvezeno da Agencija pomeri i za godinu da je starije.
  2. Drugari mala pomoć, zna li neko koja je oznaka semering i Oring gumice za SW400 sa leve strane radilice do varijatora i naravno gde se može naći? Hvala
  3. Ivan BGD, viziri: 0642847847 covek pravi po kalupu originala, meni pravio za Atlantika i SW.
  4. Imas u BGD-u, Ivan ih pravi u originalu.
  5. Pozdrav! Petar Vaselek Silver Wing Novi Sad Srbija +381652568888
  6. Svaka cast, bilo je zadovoljstvi citati tvoje postove!!
  7. Ja sam na tehnicki isao sa ugradjenim ledovima, oba, niko me nista nije pitao, video sam da su merili svetlosni snop i nista nisu rekli.
  8. Neso, ako nije problem i objasnjenje na gornji tekst, "smer rolnica" da pojasnis kako se redjaju rolnice i koji im je zaista pravi smer.
  9. Ako ti nije tesko mogao si pustiti link za kupovinu lezaja.
  10. Ma upravo sam se zbog toga i zbunio, kako si to mogao dozvoliti
  11. Ma kakvo skidanje, menjanje uh tri puta sam ga rasturao, bitno je da radi.
  12. Iscekivanj dodje kraj, odmah sa posla po komsiluku po unimere i to dva, nakon merenja rezultat oba 13,9-14v, a moj 16v. Sto bi rekli i moj stari regler je ispravan, ali nema veze da smo mi zivi i zdravi i da se jos dugo vozamo na nasim masinama
  13. Jeste, cak mi je i to pako na pamet da uzmem drugi unimer da vidim da nije do njega, obzirom da je mala razlika izmedju originalnog i novog koji sam postavio.
  14. Drugari jedno pitanje, savet, nakon zimskog sna i malog sredjivanja 400tke primetih da je punjenje na akumulatoru 16v, pregledah sve kontakte i dzeksne(ociscene, naprskane) ista situacija. Otisao kod Joske u Temerin uzeo od njega novi regler namontirao i nakon provere na akumulatoru punjenje 15,6v sta bi mogle biti? Neki savet?
  15. Da, ne pokazah kako izgleda ovaj sitan poslić
  16. Sijalice postavljene, zastitne gume isto, jos nisam isprobao kakav je snop i da li ima rasipanja i nadam se da ću u martu sa ovim sijalicama proći tehnički
  17. Bice resen problem, evo nadjoh u prodavnici univerzalnu (isaca se po potrebi za zeljeni ф 100,95 ili 80) što Nesa reče originalnu nojbolje sacuvati
  18. I evo jedne ideje za distanc oko LED sijalice, idealni precnik je PVC cev za vodovod 3/3cola.
  19. Da ali tada opet smanjum hladjenje ventilatora, mac sa dve ostrice?
  20. Drugari, pomoc prijatelja, namestih LED sijalicu u far i sada imam dilemu sta sa zastitnom gumom koja ide preko sijalice? LED ima ventilator, da li stavljati gumu ili ne?
  21. Ako ti nije problem postavi ga pa za nedaj boze da imamo, Hvala
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja