Jump to content

Moto Zajednica

FANATIK 4GX

Članovi
  • Broj tema i poruka

    21
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu FANATIK 4GX

  • Rođendan 05.02.1997.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    Yamaha TDR 125

FANATIK 4GX's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Multicam Black stigle pre neki dan ,odusevljen sam prelepa boja i sare , lepse su uzivo nego na slici. Moja preporuka
  2. Special Cargo crna boja druga godina kako ih imam. 2 puta sam padao i klizao po asfaltu i dalje ih nosim nemaju skoro nikakva ostecenja prezadovoljan sam kvalitetom i zastitom koju pruzaju. Sutra narucujem i Multicam Black.
  3. Bolji odgovor nisam mogao dobiti , sad znam sta tacno treba da trazim i jos kad bih mogao da to nadjem ovde u Srbiji Hvala puno
  4. Da li je voda kad bi prao motor i slicno pravila neki problem kulerima , kako su bili namontirani na hladnjak i koji si prekidac koristio ? Hteo bih i ja na mojoj Yamahi da stavim !
  5. Samo me je to zanimalo da li je to CDI ili nesto drugo , sad sam saznao i znam sta da trazim Hvala
  6. Ne zelim ja da stavim blokadu motora da bih se ku.rcio , silovao motor na parkinzima , semaforu i slicno. Vec da bih jednom u meces da mogao da cujem taj zvuk , lose si proceni moju nameru ! ! !
  7. Jel ima neko odgovor za resavanje mog problema ?
  8. Naravno da nisam "truli bogatas" i potpuno se slazem da treba cuvati ono sto je teskim znojem zaradjeno i nisam od onih sto "siluju" motor ali po klipovima koje sam gledao blokada motora se moze postaviti i na 6000 obrtaja i tako bih bez velikog opterecenja masine dobio zeljeni efekat ! ! !
  9. Epa na zalost moj ne jer nema blokadu
  10. Sta je pesnik hteo da kaze ???
  11. Samo me zanima da li bi trebao da zamenim CDI koji je trenutno na motoru ili sta ves ?
  12. Kao sto je kolega rekao zeleo bih da dobijem onaj zvuk kada "zakuca u blokadu"
  13. Imam Yamahu TDR 125 tek ulazim u svet motora pa me zanima da li bih mogao da joj stavim blokadu motora koja ne dozvoljava da obrtaji odu u crveno ? Da li je ta blokada u CDI-u ili u motoru ? POMOC ! ! !
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja