Jump to content

Moto Zajednica

buduci_bajker

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

buduci_bajker's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. hvala ljudi na odgovoru,ipak nije cd krepao,majstor ovaj sto je pregledao je da te Bog sacuva... desavalo mi se da mi se motor gasio nakon sto iscrpi akumulator,majstor pregledao regler,puni,onda je iz nekog razloga posumnjao na cdi iako mi nije imalo nikakve logike no dobro,na kraju se ispostavi da elektronika izgleda nije bila dobro spojena ili sta vec,uglavnom to sam rijesio. mada mi se sada zna desiti da motor prilikom jaceg kocenja i nakon sto usporim na nekih 5-10 km/h i dodam gas da se ugasi,upalim ga ponovo mada uvijek nakon toga vergla 3-4 puta i ponovo ide normalno. imam problem drugi sada,motor nece da ide preko 5 000 obrtaja,pitam majstora kaze ne zna,pitam drugog isti odgovor dobijam pa da vas pitam evo
  2. Pozdrav iz Bosne,uzeo sam prije neki mjesec dana Apriliu Atlantic 500,2003 godiste,sat je stao na 32000 kilometara tako da koliko ima samo Bog zna Nakon nepunih 60 kilometara predjenih otprilike poceli su problemi. Odvedem majstoru kaze otisla elektronika (cdi). Da li vi znate nekoga da prodaje i kakve su cijene otprilike?(u eurima ako nije problem)
  3. Topli pozdrav iz Bosne, koliko sam mogao do sada primijetit, svidja mi se forum, imam 18. godina i nadam se u nekom sljedecem periodu (godina-dvije) da cu sebi uzeti neki motor (400ccm+). Zovem se Semir i tako. Upisao sam građevinu ove godine. Mislim da je to dovoljno od mene.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja