Jump to content

Moto Zajednica

BataBaraba

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu BataBaraba

  • Rođendan 23.04.1978.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

BataBaraba's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. E, vidi još nešto: lova, uvek bolno pitanje. Skupio sam 1500 jevreja, i planiram da uzmem keš kredu još max toliko, tj, motor max plaćam 3000 jevreja. Naravno, što manje platim, manje vučem kredu, zato su mi i odluka polovni motorčići. Šta ću kad sam se rodio u ovoj zemlji.
  2. Iskreno, nisam još razmišljao o njemu. Malo sam isčeprkao, i izgleda mi ok. Jedino me brine to što ima 125cc, jer kad ja sednem, saputnica, koferi, kako će se pokazati na putu. Ne bi baš ni voleo da me svi pretiču na auto putu. Zato sam se prevashodno i odlučio za motore oko 600cc. Da me ne razumeš pogrešno, ne tražim motor sa kojim ću da jurcam preko 200, ali... Ne znam, nisam pametan.
  3. Pa ovako pošto sam malo visočiji malo me ..bucka visina, imam 195. Nisam pozer ali mislim da nije fora da sednem na nešto pa da ličim ko da sam seo na poniku. Daklem, trenutno se razmišljam između: Africa Twin, Transalp 600, KLE 500, Freewind, Super Tenere. Verujem da sam neki i propustio, jer još uvek sam u fazi vrtenja foruma. Najviše mi se sviđaju čoperi, ali su mi oni trenutno ipak nedostupni iz finansijskih razloga.
  4. Zovem se Nenad, iz Beograda sam, imam 35 godina, nemam motor još uvek ali planiram da ga kupim. Pratim već duže vreme ovaj forum što mi je i dosta pomoglo u razmatranju koji motor kupiti, pa reko red je i da se predstavim. Eto, toliko od ja za sada.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja