Jump to content

Moto Zajednica

konjarnik

Članovi
  • Broj tema i poruka

    128
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: konjarnik

  1. Cena novih je skroz bolesna a i ova koju sam ja stavio nije bas najsrecnija za onog ko kupuje. Ne znam na koje sve modele BMW mogu da se kace ali oni koje to interesuje ce prepoznati kofere. Bili su zakaceni na K 75 s.

  2. Prodajem: HONDA cbf1000a, 2006 GOD ,ABS,presla 22000km,Givi povisen vizir,Miselin pilot2 nove gume,

    Bakster sediste,nosaci za tri kofera,

    CENA 5750 Evra

     

    404.jpg

     

    404.jpg

     

    404.jpg

     

    Telefon 063/812-15-07 Beograd

  3. Markone,imam sve gore navedene proizvode sa fotografija , coolmax majce su vrhunske i meni su mnogo  bolje od alpinistickih koje sam kupio. imam 3 kom majica i jedne dugacke. Sto se tice wind stopera tu je stvar malo drugacija.Vise mi odgovara cserish termo ves kad je hladno.Wind stoper nije dobar ispod jakni posto postaje mnogo vruce i pocnem da se znojim (zbog prednje strane).Mozes da sa njim vozis kad je jako jako hladno.Sa windstoperom sam se slatko vozio na 20-23 stepeni bez jakne ali je tu problem sto sam skroz nezasticen (nije bas srecna varijanta).Mozda se neces sloziti sa mojim misljenjem ali su to moja iskustva posto tokom cele godine vozim u vasem vesu.

     

     

  4. na koliko atmosfera pumpas zadnju gumu ?

    Ako pitas za svog horneta- prednja 2,50 a zadnja 3,00. Tema je davno postavljena ali nije steta da dam svoje misljenje o bt 023. Predhodne bt 021 sam potrosio i tacno je da se prednja guma oblikuje u klin na nekih 9000 km. Sa bt 023 gt sam skroz zadovoljen,presao sam oko 7000 i dalje odlicno drze u krivinama ,a i vizuelno odlicno izgledaju.Dobri pneumatici.Cena "malo" veca od continentala
  5.   Prilog o motociklistima kod nas je bio korektan.  Ono sto nije valjalo je to sto je emitovan u kasnom terminu i sto je emitovan u emisiji koja se osim saobracajnih problema bavi i problemima kriminala. Mislim da bi efekat bio mnogo veci da je ovo emitovano u nekom ranijem terminu ( izmedju Slagalice i TV dnevnika ) i kao prilog - bez ovih drugih ( ubistva, pljacke . . . ) .

    Emisija je bila odlicna i bas kad sam hteo da napisem komentar o vremenu emitovanja procitam tvoj komentar .U potpunosti se slazem sa tvojim komentarom.
  6. Sto se tice izrade video klpa nemam zamerke,video klip je uradjen vrhunski i to se ne moze poreci, sto se tice voznje decko mozda ne vozi lose ali bi to trebao ba proveri na stazi(na zvanicnim trkama) pa da vidi gde je.Decko ima 00 samo nije dobro kanalisan.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja